Çorum'da feci kaza: 1 ölü 6 yaralı

Çorum'da feci kaza: 1 ölü 6 yaralı

Çorum’un Kargı ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 6 kişi yaralandı.

Kaza, Beygircioğlu kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Osmancık istikametinden İstanbul istikametine seyir halinde olan İmdat A. yönetimindeki 34 FV 9280 plakalı otomobil, Tosya istikametinden gelerek Kargı istikametine dönmeye çalışan Ziya Y. yönetimindeki 19 T 4507 plakalı ticari taksiyle kavşakta çarpıştı.

Kazada ticari takside yolcu olarak bulunan Zeynep K. olay yerinde hayatını kaybederken sürücüler ile ticari taksi ve diğer otomobilde bulunan Kerem T., Fuat T., Mehmet A., Canan A. yaralandı. Yaralılar ambulansla Osmancık ve Kargı Ahmet Hamdi Akpınar Devlet Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazadan sonra kalbi duran Kerem T.’ye sağlık ekipleri tarafından olay yerinde uzun süre kalp masajı yapıldı. Askerden izinli olarak geldiği öğrenilen Kerem T.’nin kalbi yapılan masaj sonucu tekrar çalıştı. Kaza nedeniyle D-100 karayolu kısa süreli olarak çift yönlü trafiğe kapatıldı. Kazayı duyan Kerem T.’nin yakınları olay yerine geldi. Gözyaşı döken yakınlarını görevliler güçlükle sakinleştirdi.

Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler