Çorum’da silahlı kavga: 2 Ölü, 1 yaralı

Çorum’da silahlı kavga: 2 Ölü, 1 yaralı

Çorum Merkez ilçeye bağlı Yoğunpelit köyünde bir çiftlik evinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Çorum’da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Olayın ardından 5 kişi gözaltına alındı. Üzücü olay dün akşam saatlerinde Merkeze bağlı Yoğunpelit köyünde meydana geldi. İddialara göre iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine İrfan Çelik (39) ve Muharrem Kılıç (35) vücutlarına isabet eden mermilerle ağır yaralanırken, Fatih Ş., ise omuzundan yaralandı.

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve ambulans sevkedildi. 112 ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahale sonrası Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan İrfan Çelik ve Muharrem Kılıç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralı Fatih Ş., ise Çorum’da bir özel hastanede tedavi altına alınırken hayatını kaybeden iki kişi otopsi yapılmak üzere hastane morguna konuldu.

Olayın ardından 5 kişi gözaltına alınırken soruşturma sürüyor.

irfan-celik-corum-resim-02.jpg
Silahlı kavgada yaşamını yitiren İrfan Çelik (39)...

corum-silahli-kavga-muharrem-kilic-resim-02.jpg
Silahlı kavgada yaşamını yitiren Muharrem Kılıç (35)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler