Çorum'da TIR ile otomobil çarpıştı: 6 ölü, 1 yaralı

Çorum'da TIR ile otomobil çarpıştı: 6 ölü, 1 yaralı

Çorum’un Alaca ilçesinde cenaze törenine giden ailesinin içinde bulunduğu otomobil, TIR ile çarpıştı. Feci kazada altı kişi hayatını kaybetti.

Çorum’un Alaca İlçesi'nde sebze yüklü TIR ile otomobilin çarpıştığı kazada altı kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Kaza sahur vakti Alaca İlçesi Emniyet Kavşağı’nda meydana geldi. 43 yaşındaki İdris Doğan yönetimindeki 06 AJ 797 plakalı otomobil, 45 yaşındaki Kamil Okur yönetimindeki 05 R D 370 plakalı TIR ile çarpıştı. Kazada otomobil sürücü ile aynı araçta bulunan eşi 40 yaşındaki Songül, çocukları 19 yaşındaki Aydın, 2 yaşındaki Yavuz Ayaz Doğan, akrabaları 50 yaşındaki Güllü Yıldız ve 34 yaşındaki Orhan Dilmen öldü.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekibi geldi. Ölenler cenazeleri Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve İtfaiye tarafından otomobilden güçlükle çıkarıldı. Yaralanan kamyon şoförü ise ambulansla önce Alaca İlçe Devlet Hastanesi’ne burada yapılan ilk müdahalenin ardından Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ölen 6 kişinin bir yakınlarının cenaze törenine katılmak üzere Ankara'dan Alaca İlçesi’ne geldikleri belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler