Cübbeli Ahmet Hoca bin 400 yıllık sırrı açıkladı

Cübbeli Ahmet Hoca bin 400 yıllık sırrı açıkladı

Cübbeli Ahmet, kendisine bir İslam alimi tarafından gönderilen Hadis-i Şerif'i okudu, Peygamberimiz Hz. Muhammed'in bin 400 sene önce IŞİD için Müslümanları uyardığını iddia etti.

Cübbeli Ahmet'ten Irak'ta ilerleyişini sürdüren IŞİD militanlarını yerden yere vurdu! Daha öncesi sohbetlerinde IŞİD'i sapkınlıkla suçlayan Cübbeli Ahmet bu kez bugüne kadar duyulmayan bir hadisi şerifi örnek gösterdi.

Kendisine iletilen Hadis-i Şerif'in kaynaklarda da bulunduğunu söyleyen Cübbeli Ahmet, belirtilen siyah sancağın yalancı olduğunu ve Müslümanların bu sancağı gördüğünde yerinde durmaları ve destek vermemeleri gerektiğini söyledi.

İŞTE O HADİS-İ ŞERİF
Cübbeli Ahmet'ten ilginç IŞİD iddiası! Kutsal topraklardaki Ramazan sohbetinde kendisine büyük bir İslam aleminden iki önemli hadis iletildiğini söyleyen Ahmet Mahmut Ünlü, Peygamber'in bin 400 sene önce bugünü görerek IŞİD konusunda Müslümanları uyardığını iddia etti. İletilin Hadis-i Şerifler'in sahih olduğunu ve kaynaklarda da bulunduğunu söyleyen Cübbeli Ahmet, yalancı siyah sancağın Müslümanları yanıltmaması gerektiğini anlattı.

PEYGAMBERİMİZİN IŞİD MUCİZESİ
Bin 400 sene önce Hz. Peygamber'in bugünleri gördüğünü söyleyen Cübbeli Ahmet, Hadis'te devletsiz bir topluluktan bahsedildiğini ve bu insanların taşıdığı siyah sancak görüldüğünde Müslümanların hareket etmeden, oldukları yerde durmaları ve destek vermemeleri gerektiğinin söylendiğini anlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler