Cübbeli Ahmet Hoca fena patladı!

Cübbeli Ahmet Hoca fena patladı!

Katıldığı televizyon programında hakkındaki iddialarla ilgili açklamalarda bulunan Cübbeli Ahmet Hoca, "Bunlar organize güç olmadan yapılamaz" dedi.

Habertürk'te yayınlanan Sansürsüz programında Yiğit Bulut'un sorularını yanıtlayan Cübbeli Ahmet Hoca, hakkındaki "kaset" iddialarına dobra yanıtlar verdi. Cübbeli, şöyle konuştu:

"Benimle uğraşanlara şaşıyorum. Bir korumam mı var, silahım mı var.. Neler uydurdular.. Kaset varmış beni zorla televizyona çıkarıyorlarmış... Ben inandığımı konuşurum. Benim derin yerlerle ne alakam var! Bunlardan uzun yıllar çekmedik mi... 28 Şubat'ın en büyük mağdurlarından biriyim ama şimdi bunları konuşmanın gereği yok. Taraf Gazetesi geldi, '28 Şubat aleyhine röportaj yapacağız' dediler. Konuşmadım diye 'Zorba Cübeli' dediler. Benim 28 Şubat aleyhine konuşup ortalığı karıştırmama gerek yok. Yattık, çıktık.. Ben şimdi bunun iç yapısını bilmiyorum ki... Şimdi Erbakan Hoca ile ilgili neler söyleniyor. Çıksın, o anltasın. Herkese yapılan uygulama içinde bize de yapıldı. Şimdi ben kimden şikayet edeceğim. Ben niye askerin aleyhine konuşayım ki. Bir askerin yanlış yapması askeri temsil etmez. Bunlar yanlış şeyler. Askeriye çok önemli bir birimdir. Askeri yıprat, onu yıprat... Büyük iftiralara maruz kaldık. Ama o bir süreç. Mesela Yeni Şafak'ın yaptığı... Ara bir sor bakalım...

İftira kampanyası manşetten gidiyor. Bu iftiraları bıraksınlar. Ben hiçbir şeye alet olmadım. Kimsenin malzemesi olmadım. Hiçbir derin yerlerle irtibatım yok. Ben Allah için vatanımı, milletimi seviyorum. Bölünmeyi istemiyorum, federasyon mederasyon iki dil.. Öyle şeylere lüzum yok. Hepimiz Müslümanız. Hepimiz kardeşiz. Bizim Kürtler'den de dostumuz var.

Ben söz veriyorum. Allah'ın izniyle sohbetlere devam edeceğim. Rey istemiyorum, para istemiyorum Allah için doğruları konuşmaya devam edeceğim. Ya bu fitneleri, iftiraları, kampanyaları durdururlar. Adam gibi gelirler dertlerini anlatırlar... Hodri meydan diyorum kimse gelsin buraya... Benim kimseyle şahsi düşmanlığım yok... Ben reddiyelerime devam edeceğim. Bunun sonu ne olur? Beni öldürürler... Zaten ben de bıktım, gitmek istiyorum. Öldürmek isteyen varsa da ecelim gelmeden beni öldürümezler... Buradan bunu söylüyorum.. Bak ben çok deli bir adamımdır... Kar-zarara bakmam, çoluk-çocuk düşünmem... Kaybedek hiçbir şeyim yok.. Bu vatanın bölünmemesi için, bu batıl görüşlerin rezil olmsı için, hakkın üstün olması için ben her yolda varım."

"KALLEŞLİK"
Söz konusu kasetlerin montaj olduğunu kaydeden Cübbeli, "Kalleşlik var. Önüme gelip de sen iyi adam değilsin diyen yok. Tartışmayı bırak, özel ortamda gelen yok. Bu kadar şerefsiz, adi müptezel bir şey olabilir mi? Allah bunun cezasını dünyada da ahirette de verecek." dedi.

Hakkındaki "iftiraların" geri teptiğini, kendisine olan sevginin arttığını dile getiren Cübbeli, "Bu bir şahıs işi değil, organize güç olmadan bunlar yapılamaz" dedi.

Kendisine yönelik yeni komploların da düzenlenebileceğini söyleyen Cübbeli, "Ben bu doğruları söylemeye devam edersem, neymiş daha başka şeyler çıkaracaklarmış... Erkek erkeğe ilişki, birkaç kadınla ilişki... Biz savcılığa başvurumuzu yaptık. Gelen telefonlar ve haberlere göre... Kimin yaptığı çıkarsa o zaman bakalım onların hali ne olacak?" şeklinde konuştu.

TELEFON NUMARASINI VERDİ
Cübbeli programın sonunda kaset iddialarıyla ilgili bilgisi olanlara da bir çağrıda bulundu: "Gerçek bilgisi olanlar, 0535 468 39 80  bu numaradan bize Allah için bilgi verenler duamızı alırlar, bilip de söylemeyenler bedduasını alırlar..." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler