Cübbeli Hocayı kızdıran dizi

Cübbeli Hoca'yı kızdıran dizi

Cübbeli Ahmet Hoca'dan Kanal D'de yayınlanan Hanımın Çifliği'ne yaylım ateş.

Flash TV'de Cuma günleri ekrana gelen 'Cübbeli Ahmet Hoca'yla Sohbetler' programında konuşan Cübbeli Ahmet Hoca lakaplı Ahmet Mahmut Ünlü, Kanal D'nin sevilen dizisi 'Hanımın Çiftliği'ne adeta ateş püskürdü.

Medyapatronu.com'un derlediği habere göre, dizinin yayınlanan son bölümünde Güllü'nün ağabeyi Hamza'nın idam kararı çıkmış ve idam edilmişti. Cübbeli Ahmet Hoca da bu sahneye takıldı ve Güllü'nün babası Cemşir ile ağabeyi Hamza'nın sözlerini şu sözlerle eleştirdi: "Adamın çocuğu idam edilecek kalkıyor kopuyor bağırıyor, yani çok izlenen diziler bunlar, bunlarda hiç ölçü yok ayar kaçmış, kantarın topuzu yok şiraze kaymış, müslüman toplum ehli sünnet müslüman imanlı hiç bişey kalmamış.

Bağırıyor Allah yarabbi ondan sonra sessiz 'Bu kadar dua ettim duymadın herhalde şimdi duydun mu çocuğumun infazı geldi kurtaramıyorum' sen bunu Allah'a kalbinden geçirirken de duyar, kısık konuşurken de duyar bağırırken de duyar bu Allah'a farketmez.

Bunu izleyen bütün millet böyle düşünür dua ettim de Allah duymadı bağırmammı lazım... Böyle düşünen kafir olur.

Adam idam olacak idam olmadan mektup yazıyor mektubunda diyor ki birine: 'Hakkını helal et', hakkını helallık istemeden de diyor ki : 'Öteki dünya var mı yok mu bilmiyorum ama şimdi ben gidiyorum', oraya da sokmuş acılı bir sahne herkesin ne olacak diye merak ettiği bir noktada bilinç altına bir gavurluk empoze ediyor.

Ahiret var mı yok mu bilmiyorum diyen kafirdir hem de Stalin gibi kafirdir. Bir şeyde iki dakika arayla iki gavurluk."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler