Cumhurbaşkanı altın kaşıkla yemek yerken, kocam 5 gün eve gelmedi

Cumhurbaşkanı altın kaşıkla yemek yerken, kocam 5 gün eve gelmedi

Diyarbakır'da PKK'nın şehit ettiği Uzman Çavuş Mehmet Koçak'ın eşi Dilek Koçak taziye ziyaretinde konuştu.

Diyarbakır'da PKK'nın şehit ettiği Uzman Çavuş Mehmet Koçak'ın eşi Dilek Koçak, taziye ziyaretine gelen Bahçeli'ye dert yandı: “Çözüm süreci diye insanları 3-4 yıldır oyalıyorlar. Nasıl bir süreç bu! Her gün bir şehit haberi geliyor. Kendi çocukları Amerika'da okurken, Cumhurbaşkanı altın kaşıklarla yemek yerken benim kocam 5 gün evine gelmedi, çocuklarına hasret gitti.”

MHP lideri Devlet Bahçeli, geçen pazar Diyarbakır-Bingöl karayolunda PKK'nın askeri araca düzenlediği mayınlı saldırıda şehit düşen Uzman Çavuş Mehmet Koçak'ın, Yozgat'taki ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Baba ocağındaki ziyarete şehidin eşi Dilek Koçak'ın isyanı damgasını vurdu. Çözüm süreci konusunda tepkisini şu sözlerle dile getirdi: “İnsanları 3-4 yıldır oyalıyorlar. Nasıl bir çözüm süreci bu! Her gün bir şehit haberi geliyor. Allah rızası için, kendi çocukları Amerika'larda, Avrupa'larda okurken, Cumhurbaşkanı altın kaşıklarla yemek yerken benim kocam 5 gündür evine gelmedi. Aç mı gitti susuz mu gitti kimsenin haberi yok. Çocuklarına hasret gitti. Nasıl bir çözüm süreci ki, PKK'ya vur emrini veriyor askere vermiyorlar. Karşısında bekliyor asker, onlar bizi öldürsün diye!” Teröre lanet okuyan şehit eşi, “Sanmasınlar ki yıkıldık. Dimdik ayaktayız.” dedi.

Şehidin kızı Gültennaz'ı kucağına alarak seven Bahçeli ise acılı anne Dilek Koçak'ı, “Bundan sonra siz de yavrularınız da bize emanetsiniz, merak etmeyin.” diye teselli etmeye çalıştı. (ZAMAN)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler