Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu İstanbul'da kullandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu İstanbul'da kullandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul Üsküdar'daki Saffet Çebi İlkokulu'nda oyunu kullandı. Erdoğan'ın yanında eşi Emine Erdoğan ve torunları da vardı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oyunu İstanbul Üsküdar'daki Saffet Çebi İlkokulu'nda oyunu kullandı.

"ŞU ANA KADAR CİDDİ BİR SIKINTI YOK"
Oyunu kullandıktan sonra açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sandık kurulumuzun değerli üyelerine teşekkür ediyorum. Şu an itibariyle 150'yi aşkın bir seçmenin oy kullandığını öğrendik. Katılım iyi görünüyor. Türkiye genelinde de durum iyi görünüyor. Yurt dışındaki seçimlerde yüzde 30'larda katılım oluyor Türkiye son seçimlerde yüzde 85'i aştı. Türkiye bu seçimle birlikte demokratik devrimi gerçekleştiriyor. Başkanlık sistemine geçiş ilk kez bize nasip oluyor. Çıtanın yükselişiyle bundan sonraki süreci bürokratik oligarşiye takılmadan daha rahat sürdürecektir. Tüm vatandaşlarımın katılımının yüksek olmasıni diliyorum. Şu ana kadar ciddi bir sıkıntının Türkiye genelinde olmadığını öğrendik. Hayırlı olsun milletimiz için" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler