Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan saldırı açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan saldırı açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da düzenlenen bombalı saldırıyla ilgili yazılı açıklamada bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'daki terör saldırısıyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Erdoğan, "Bu saldırıyı lanetliyorum. Her türlü terör eyleminin karşısındayız" dedi.

Erdoğan'ın açıklaması şu şekilde:

"MENFUR SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUM"
“Bugün Ankara Tren Garı önünde gerçekleştirilen terör eyleminde, birçok vatandaşımızın hayatını kaybettiğini, birçok vatandaşımızın da yaralandığını büyük bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Birlik ve beraberliğimize, ülkemizin huzuruna kasteden bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum. Kaynağı, söylemi, amacı, adı ne olursa olsun, her türlü terör eyleminin ve terör örgütünün karşısındayız, hep birlikte de karşısında olmak mecburiyetindeyiz. Teröre en büyük desteği, terör eylemleri ve terör örgütleri karşısında çifte standartla hareket edenler vermektedir. Daha önce değişik yerlerde askerimize, polisimize, korucularımıza, kamu görevlilerimize ve masum vatandaşlarımıza karşı yapılan terör eylemleri ile bugün Ankara Tren Garı'nda sivil vatandaşlarımızı hedef alan terör saldırısı arasında hiçbir fark yoktur."

PROGRAMINI İPTAL ETTİ
Ankara’da meydana gelen ve onlarca kişinin hayatını kaybettiği kanlı saldırının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugünkü tüm programlarını iptal etti.

Ankara’da devletin zirvesi de güvenlik zirvesinde biraraya geliyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da programlarını iptal etti ve İstanbul’dan Ankara’ya doğru yola çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler