Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim öncesi müjdeler!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim öncesi müjdeler!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan konuşmasında müjde üstüne müjde verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda seçim öncesi vaat haberleri verdi. İşte Erdoğan'ın açıklamaları:

"Son grup toplantısında müjdeler vermiştik. Bütçe disiplininden, tasarruflardan taviz vermeden bu yolu yürüyeceğiz. Bir dizi müjdeyi daha milletimizle paylaşmak istiyorum. 16 yıllık AK Parti iktidarlarının en büyük özelliği sosyal devlet olma özelliğini yerine getirmesidir. Düzenli sosyal yardım alan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın aylık 150 kw saate kadar elektrik faturalarını biz karşılayacağız. 2.5 milyon hanede aylık ortalama 80 lirayı devlet karşılayacak.

KREDİ KARTI BORCU OLANLAR...
Kredi kartı borçlarını ödemekte güçlük çeken vatandaşlarımız için bir imkan sağlıyoruz. Ziraat Bankası aracılığıyla güçlük yaşayan vatandaşlarımızın borçları tek bir çatıda borçlanacak. Ziraat Bankası'na 24 ya da 60 ay gelirine göre borcunu ödeyecek.

ESNAFA KREDİ MÜJDESİ
2002’de 154 milyon lira olan hazine destekli esnaf kredileri bakiyesi 2018’de 31,1 milyar liraya yükseldi. Esnafa destek 202 kat arttı. 2002 yılında 64 bin olan kredili esnaf sayısı 500 bine ulaştı. Halkbank 2019 yılında 350 bin esnafa 22 milyar liralık kredi kullandıracak. Bütün kurla ilgili oyunlara rağmen aldığımız tedbirlerle başlayan dengelenmeyi sağlamak için tutarın 10 milyar lirayı ilk çeyrekte kullandıracağız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler