Cumhurbaşkanına soba üzerinde kestane!

Cumhurbaşkanı'na soba üzerinde kestane!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül'e Hazimiye Medresesinde soba üzerinde kestane ve patates ikramı yapıldı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Çankırı ziyaretiyle ilgili yankılar bitmek bilmiyor. Son olarak Cumhurbaşkanı Gül, sosyal paylaşım adresi Twitter'daki takipçilerine gönderdiği mesajda Çankırı ziyareti ile ilgili düşüncelerini aktardı.

Cumhurbaşkanı Gül Twitter'daki yaklaşık 2 milyon 390 bin takipçisine attığı mesajlarda Çankırı ziyareti ile ilgili olarak şunları yazdı:
 
"Dün Çankırı'ya gittim. Seyahatim, uzun bir yaz döneminden sonra, yağmurlu bir havaya denk geldi. Çankırılılar, yağmur altında ıslanma pahasına büyük sevgi ve coşku gösterdiler. Herkese çok teşekkür ediyorum. Çankırı, tarihi ve geleneği olan bir ilimiz. Osmanlı döneminden kalma ahşap konaklar ve evlerin olduğu mahallelerin restore edilerek şehre kazandırılmasından memnun oldum. Hazimiye Medresesi'nde (Buğday Pazarı) bizi belediye başkanının eşi misafir etti. Bize eski günleri hatırlatan, soba üzerinde pişmiş kestane ve patates ikram ettiler."
 
Cumhurbaşkanı Gül yazdığı mesajın dışında takipçileriyle Çankırı ziyaretinden basına yansımayan iki kare fotoğraf da paylaştı.
 
abdullahgul-patates-cankiri-sozcu-resim-111.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler