Cumhuriyetin valisi Türk Bayraklı pastayı afiyetle yedi!

Cumhuriyet'in valisi 'Türk Bayraklı' pastayı afiyetle yedi!

Çankırı'da gerçekleştirilen Cumhuriyet resepsiyonunda bir skandal daha!

Çankırı'da gerçekleşen 29 Ekim Cumhuriyet resepsiyonunda 'Türk bayraklı pasta' bizzat Vali Vahdettin Özcan tarafından kesilerek davetlilerle birlikte afiyetle yenildi!

Cumhuriyet'in Valisi Vahdettin Özcan'ın ev sahipliğinde Koç Otel'de gerçekleşen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunda yaşanan olay, salonda bulunan Cumhuriyet Başsavcısı, askeri erkan ve kamu kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile davetlilerin huzurunda yaşandı.

BAŞBAKAN YERDE DURMASINA İZİN VERMİYOR!
Türk Bayrağı'nın, Cumhuriyet'in 90'ncı kuruluş yıldönümünde, Çankırı Valisi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen böylesi bir gecede, Türk bayrağının 'pasta' yapılarak davetlilere sunulması, tam anlamıyla bir skandal olarak nitelendirilmeli.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın uluslararası toplantılarda Türk bayrağı ile ilgili hassasiyetleri ülke gündemi ile birlikte dünyada konuşulurken, Cumhuriyet'in Valisi'nin, hem de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsipoyunda ülkenin bayrağını 'pasta'ya dönüştürerek, kendi elleriyle kesip biçmesi ve davetlilerle birlikte afiyetle yemesi tam anlamıyla bir skandal!

Konuyla ilgili Çankırı Valisi Vahdettin Özcan'ın yapacağı açıklama merakla bekleniyor. 

İŞTE O KARELER.

valiozcan-turkbayragi-sozcu-29ekim-resim-091.jpg

aa-valiozcan-cankiri-29ekimcumhuriyetbayrami-turkbayragi-sozcu-resim-09.jpg

CUMHURİYET'İN 90'INCI YILINDA ÇANKIRI'DA 'ERKEKLER BALOSU' - TIKLA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler