Çürükçü yarbaydan ‘kanka’ pozları

Çürükçü yarbaydan ‘kanka’ pozları

Eski Tabip Yarbay Habil Tunç’un yargılandığı dosyanın içinden başka bir kadınla samimi fotoğrafları çıktı

Asker kaçaklarına rüşvet karşılığı çürük rapor verdiği gerekçesiyle yakalanan eski Tabip Yarbay Habil Tunç'un 20 yıllık eşi S.T. kocasına eşya hazırlarken yatağın altında çanta buldu. Çantanın içinde eşinin başka bir kadınla çekilmiş fotoğraflarını gören S.T. emniyeti bastı.

FOTOĞRAFLARI GÖRDÜ

Asker kaçaklarına rüşvet karşılığı çürük rapor verdiği gerekçesiyle hakkında 41 yıl 8 ay hapis cezası bulunan eski Tabip Yarbay Habil Tunç'un İstanbul'da gözaltına alınması aşk kaçamağı iddialarını da ortaya çıkardı. Eşinin gözaltına alındığını öğrenen S.T., Habil Tunç için eşya hazırladığı sırada yatağın altında bir çanta buldu. Çantayı açan S.T., eşinin tutuklanmasına sebep olan çürük raporu dosyasını gördü. Dosyanın içini açtığında ise eşi Habil Tunç'un, B.K. ismindeki başka bir kadınla çekilmiş samimi fotoğraflarını gördü.

TUNÇ: O VE EŞİ BENİM KANKAM

Gördüğü fotoğrafların ardından sinir krizi geçiren S.T. bulduğu bir deste fotoğrafla soluğu Emniyet Müdürlüğü'nde aldı. Eşiyle avukat-sanık görüşme odasında konuşan S.T.'nin bir kadınla çekilmiş samimi fotoğraflarını Tunç'un yüzüne fırlattığı ve "Bunlar ne?" diye hesap sorduğu iddia edildi. Habil Tunç'un da eşine "O kadın ve kocası benim kankam" diye cevap vererek fotoğrafları yırtmaya çalıştığı, ikilinin tartışması üzerine S.T'nin görüşmeden çıkartıldığı öğrenildi. 

'YAŞANTIMIZ DİZİDEN FARKSIZDI'

Eşiyle yaşadığı ilişkinin "Öyle Bir Geçer Zaman ki" adlı televizyon dizisinden farksız olduğunu ifade eden S.T. dizideki Ali Kaptan'ın bile daha vicdanlı olduğunu söyledi. S.T "20 yıllık evliyiz. 11 yıldır ilgiyi alakayı kesti. Evin masrafları bir yana 19 yaşında kızım, 10 yaşında oğlum var. Onların masraflarıyla bile ilgilenmiyordu. Ancak kaçamak yaptığı kadının kredi kartı borcunu, telefon paralarını ödüyordu. Hatta kadının kızının dershane parasını ödüyor, hesabına para yatırıyordu. Dekontları var" dedi. Eşiyle fotoğraftaki kadını bir AVM'de samimi gördükten sonra boşanma davası açtığını belirten S.T. bulduğu fotoğrafları delil olarak mahkemeye sunacağını söyledi. S.T. yaşadıklarını şöyle anlattı:

'YÜZÜNE TÜKÜRDÜM'

"Onları alışveriş yaparken samimi gördüm. Kendisini arayıp 'Neredesin diye sordum. 'Annemdeyim' diye yalan söyledi. Takibime devam ettim. Kadıköy'de bir eve gittiler. Aradım aşağı inmesini söyledim. İnince yüzüne tükürdüm. Bir türlü aldatıldığımı hazmedemedim. Bu olaydan sonra Kartal Adliyesi'ne giderek boşanma davası açtım. Habil sorunlarının olduğunu söyleyerek yıllarca beni uyuttu başına gelenlerden dolayı onun için ağladım" dedi. Önceki gün gözaltına alınan Tunç hakkında verilen hapis cezasının ardından TSK tarafından ihraç edilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler