Daha 8 yaşında buraya gömüldü

Daha 8 yaşında buraya gömüldü

8 yaşındaki kızı öldürüp, kullanılmayan eve gömmüşler!

Edirne'nin Havsa İlçesine bağlı Şerbettar Köyünde kaybolan ilköğretim okulu 2'nci sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Hasret Karakoç'un cesedi kimsenin oturmadığı harebe evde gömülü bulundu. Cinayetle ilgili küçük kızın komşusu 55 yaşındaki S.Ş. adlı kadın ve oğlu, 17 yaşındaki S.Ş. jandarma tarafından gözaltına alındı.

Havsa'ya bağlı Şerbettar Köyünden çiftçi Emine ve İlkay Karakoç çiftinin 3 çocuğundan biri olan köyün ilköğretim okulu 2'nci sınıf öğrencisi Hasret Karakoç, dün okul çıkışından sonra ortadan kayboldu. Ailesi tüm aramalarına rağmen kızlarını bulamayınca jandarmaya haber verdi. Gelen jandarma ekipleri, eğitimli arama kurtarma köpeklerı yardımı ile köyde geniş kapsamlı arama yaptı. Yapılan aramanın ardından Hasret Karakoç'un evinin 50 metre uzağında boş bir kömürlükte giydiği botu bulundu. Çalışmalarını bu bölgede yoğunlaştıran jandarma ekipleri, kömürlüğün yanındaki Ş. ailesine ait kullanılmayan boş evin içinde Hasret'in toprağa gömülmüş cesedi bulundu. Yapılan incelemede Hasret Karakoç'un başına sert bir cisimle vurulduğu tespit edildi. Savcının incelemenin ardından ceset Havsa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cesedin, otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği belirtildi.

KOMŞULARA GÖZALTI
Olayın ardından, cinayetle ilgisi olduğu düşünülen Karakoç ailesinin komşuları 55 yaşındaki S.Ş. ve oğlu 17 yaşındaki S.Ş. jandarma tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan anne ve oğlunun jandarmadaki sorgusunda suçlamaları kabul etmediler. Cinayetle olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

İKİ AİLE ARASINDA HUSUMET VARMIŞ
Bir süre önce eşi S.Ş. ile tartışan A.Ş., evi terk ettikten sonra anne ile oğlunun birlikte yaşadığı belirtildi. Karakoç ile Şen ailesi fertlerinin önceki gün tartıştığı ve bu nedenle iki aile arasında husumet oluştuğu ileri sürüldü............,,,...bbbb....... 

(Kaynak: mynet.com/dha

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler