Damat cinneti: 3 ölü

Damat cinneti: 3 ölü

Bursa'nın Karacabey ilçesinde, boşanma davası açan eşi ile kayınvalidesini sokak ortasında öldüren bir adam, daha sonra kendi başına sıkarak intihar etti.

İddiaya göre, inşaatlarda boyacılık yapan Savaş Özer (30), eşi Büşra Özer'e (25) sık sık şiddet uyguluyordu. Genç çift defalarca karakolluk olurken, bir çocuk annesi Büşra Özer, bir ay evvel Bursa'da kadın sığınma evine yerleştirildi. Ancak ailesi, 6 yaşında S.N.Ö. adlı bir kız çocuğu olan Özer'i sığınma evinden aldı. Savaş Özer'in, Yenice Mahallesindeki baba ocağına yerleşen eşi ile ailesini bir süredir tehdit ettiği ileri sürüldü.

Büşra Özer ile annesi Nazmiye Cece (48), bugün pazara alışverişe çıktı. Kendilerini takip eden Savaş Özer, Sırabademler Mahallesinde eşi ile kayınvalidesinin önüne kesti. Tabancayla kaynanasının ve eşinin başına birer el ateş eden Özer, daha sonra sonra aynı silahla kendi başına sıktı. Nazmiye Cece ve Savaş Özer olay yerinde ölürken, ağır yaralanan Büşra Özer ise kaldırıldığı Devlet Hastanesinde kurtarılamadı.
 
Kayınpeder Şahin Cece'nin, savcılık tarafından tedbir kararı verilmesi üzerine, dün emniyeti arayıp koruma talep ettiği, ayrıca eşi ve kızına "Ben olmadan dışarı çıkmayın" dediği öğrenildi. 3 kişinin ölümüyle neticelenen olayla alakalı soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler