Damat dehşet saçtı

Damat dehşet saçtı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yaşanan olayda 4 kişi can verdi.

Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde 31 yaşındaki Hasan Göğebakan, şiddetli geçimsizlik nedeniyle 4 ay önce imam nikahlı eşi Mihrican Göğebakan evi terk edince katliam yaptı. Göğebakan, sırasıyla barışmak istediğini söyleyip yanına aldığı eşi Mihrican'ı arazide, kayınvalidesini evinde, kayınpederini ile  kayınbiraderini de işyerinde öldürdü. Göğebakan, 14 yaşındaki kayınbiraderini de öldürmek için eve geri dönünce polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, İslahiye İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'nde meydana geldi. Hasan Göğebakan, 4 ay önce imam nikahı ile akrabası olan 16 yaşındaki Mihrican Göğebakan ile evlendi. Yeni evli çift arasında şiddetli geçimsizlik yaşanınca Mihrican Göğebakan dün gece evi terk edip babasının yanına sığındı. Hasan Göğebakan, bugün öğle saatlerinde eşiyle konuşmak amacıyla kayınpederinin evine gitti. Barışmak istediğini söyleyip eşini yanına alan Kırıkçalı Köyü yakınlarına gitti. Burada aracındaki pompalı tüfeği çıkaran Hasan Göğebakan eşi Mihrican'ı vurarak öldürdü.

EVİ BASIP KAYINVALİDESİNİ ÖLDÜRDÜ
Daha sonra ilçeye dönen Göğebakan, bu kez silahı alıp kayınpederinin evine yöneldi. İçeri giren Göğebakan burada bulunan kayınvalidesi 43 yaşındaki Iraz Göğebakan'ı öldürdü. Gözü dönen Hasan Göğebakan, evden ayrılıp bu kez de kayınpederinin Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Garnizon Caddesindeki iş yerine giderken, komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

BABA- OĞULA KURŞUN YAĞDIRDI
Elinde pompalı tüfekle işyerine giren Hasan Göğebakan, kayınpederi 52 yaşındaki Mustafa Göğebakan ile yanında bulunan 19 yaşındaki oğlu Ercan'a kurşun yağdırdı. Silahtan çıkan mermilerin isabet ettiği Mustafa Göğebakan olay yerinde yaşamını yitirirken, Ercan Göğebakan ise ağır yaralandı. Ercan Göğebakan, çevredekilerin çağırdığgı ambulansla İslahiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Ercan Göğebakan da doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

GERİ DÖNÜNCE YAKALANDI
Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, Hasan Göğebakan bu kez küçük kayınbiraderini öldürmek için Fevzi Çakmak Mahallesi'ne geri döndü. Burada yoğun güvenlik önlemi alan ekipler, Hasan Göğebakan'ın kısa sürede etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. Göğebakan İlk ifadesinde, eşini de Kırıkçalı Köyü yakınlarında öldürdüğünü söyledi.

Bu sırada eve gelerek annesinin öldüğünü öğrenen 14 yaşındaki Ö. Göğebakan, evde bulunan pompalı tüfeği kaptı, Hasan Göğebakan'ın evine gitti. Burada Hasan Göğebakan'ı arayan Ö.G. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. (İHA) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler