Darıca’daki Çankırılılar muhteşem bir gece yaşadılar

Darıca’daki Çankırılılar muhteşem bir gece yaşadılar

Darıca Belediyesi tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen

"Şehirler ve Kültürler Kaynaşması Festivali" etkinlikleri çerçevesinde, ilçede yaşayan Çankırılılar da 27 Haziran 2010 Pazar günü kendi kültürlerini tanıtma fırsatı buldular.

Geceye başta İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu Başkanı İsmail Suaydın olmak üzere, Dilovası Kaymakamı Hasan Göç, Şabanözü Belediye Başkanı Ali Çapcı ve çok sayıda bürokrat, işadamı ve Darıca’da yaşayan Çankırılılar katıldı.

Gecenin düzenlenmesinde büyük emeği olan Darıca Çankırı-Ilgazlılar Derneği Başkanı Arif Bağcı Sözcü18.com’a yaptığı açıklamada "Darıca Belediyesinin geleneksel hale getirdiği böylesi bir etkinlikte, Çankırı ile ilgili kültürel tanıtımımızı başarıyla yerine getirmenin gururunu ve onurunu yaşadık. Gurbette yaşayan Çankırılı insanımızı böylesi bir gecede bir araya getirerek, dostluklarımızın ve arkadaşlıklarımızın pekişmesine de katkı sağladığımızı düşünüyorum. Her geçen yıl daha büyük bir katılımla gerçekleşen gecemize destek verenlere şükranlarımı sunarım” dedi.

Gecenin sanatçı konukları Çankırılı Şaban ve Selda Hazan seslendirdikleri şarkı ve türkülerle davetlilere güzel bir geçe yaşattılar.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler