Darya Aslamova: Politika seks kadar heyecan verici

Darya Aslamova: Politika seks kadar heyecan verici

Türk basınında hararetli bir polemik oluşturan Rus gazeteci Darya Aslamova konuştu.

Darya Aslamova Türk medyası onu konuştu. Fethullah Gülen hakkında yaptığı röportaj, Mehmet Barlas ile Ekrem Dumanlı arasında hararetli bir polemiğe neden oldu. Tartışmaya Reha Muhtar da katıldı; "İstihbaratçı taktiğiyle konuşturmaya çalışıyordu, röportajı yarıda kestim" dedi.
 
Bu yaşananlardan sonra bir de erotik fotoğrafları çıkınca herkes kim bu kadın dedi. Haberturk'ten Kübra Par'a konuşan Aslamova röportaj yaptığım kişilerle yattığını söyledi. Artık seksle değil politika ile uğraştığını politikanın da seks kadar heyecanlı bir şey olduğunu söyledi.
 
İşte o röportajdan bazı kısımlar:
 
'RÖPORTAJ YAPTIĞIM KİŞİLERLE YATTIM'
-Röportaj yaptığınız kişilerle birlikte oldunuz mu? 
Evet, ama o zamanlar 17-18 yaşındaydım. Şimdi 44 yaşındayım, evliyim, 28 yaşında bir kızım ve bambaşka bir hayatım var.
 
POLİTİKA DA SEKS KADAR HEYECAN VERİCİ
-Küçükken utangaç ama çalışkan bir kız çocuğuymuşsunuz
Bunlar çok geçmişte kaldı. Fazla bir şey anlatamam. Açıkça söylemek gerekirse basit kafalı bir kızdım. Ünlü bir gazeteci olmak için seks skandalları yaptım. Şimdi ilgi alanım politika. Politika da seks kadar heyecan verici. Politikayla uğraşırken de bir tür seks yapıyorsunuz.
 
870129_3bc848826d5748259226f1e06119d89c.jpg
 
REHA MUHTAR KİM OLUYOR DA BANA İŞİMİ ÖĞRETİYOR
-Reha Muhtar’ın hakkınızda yazdığı yazıyı okudunuz mu? 
Evet, bazı Rus gazeteler yazısını çevirerek haber yaptılar. Tam anlamıyla erkek egosu! 32 yıllık gazetecilik tecrübesi olduğunu söylemiş. Ben 20 yıldan fazladır savaş muhabiri olarak çalışıyorum. Afganistan’dan Ruanda’ya dünyanın her yerinden haber yaptım. Reha Muhtar kim oluyor da bana işimi öğretmeye kalkıyor? Gerçekten çok komik!
 
‘AJAN DEĞİLİM’
-Röportajı yarıda kestiği doğru mu? Aranızda bir gerginlik yaşandı mı? 
Hayır, kesinlikle kaba davranmadı. Sadece sorduğum sorudan kaçmaya çalıştı. “Niye şimdi bunu soruyorsunuz? Bu konuya hazırlanmamıştım” gibi aptalca şeyler söylemeye başladı. İkimiz de gazeteciyiz, neye hazırlanacakmış ki? Sizin bir ajan olduğunuzu ima ederek, istihbaratçı taktikleriyle soru sorduğunuzu iddia etti. Bütün gazetecilerin ajan olduğunu söyleyebilirsiniz, ama elinizde delil varsa... Şimdi kalkmış bana soru soruyorsunuz: “Siz ajan mısınız?” Rusça Vikipedi’den kontrol etme zahmetinde bulunsalar kim olduğumu öğrenirlerdi.  

Röportajın tamamını okumak için - TIKLA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler