Davutoğlu açıkladı: Hükümet ortaklığı içinde olmayacaklar

Davutoğlu açıkladı: Hükümet ortaklığı içinde olmayacaklar

AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçali ile görüşmesiyle açıklamalarda bulundu. Davutoğlu, Bahçeli'yle ilgili "7 Haziran itibaren dile getirdiği gibi hükümet ortaklığı içinde olmayacaklarını yine dile getirdiler" dedi.

MHP heyetiyle yaptığı görüşmenin ardından bir basın toplantısı düzenleyen Başbakan Ahmet Davutoğlu, görüşmeye ilişkin çok ilginç bir bilgiyi paylaştı. Davutoğlu, görüşmede Devlet Bahçeli’nin “hükümet ortaklığı içinde olmayacağım” şeklinde bir açıklaması olduğunu basın mensuplarıyla paylaştı. İşte Davutoğlu’nun açıklamasından satırbaşları…

“Olumlu bir atmosfer vardı başından sonuna kadar geçerliydi. Sayın Devlet Bahçeli de kendi tutumlarını son derece açık yürekli ve şeffaf bir değerlendirmede bulundu.

Kendi yaptığımız çalışmaları sundum teşekkür etti. 7 Haziran itibaren dile getirdiği gibi hükümet ortaklığı içinde olmayacaklarını yine dile getirdiler. Başarı dileklerinden sonra hükümet ortaklığı konusunda çalışma yapmamak düşüncesi içinde olduklarını söylediler, saygı gösterdiğimiz bir görüştür.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler