Dayak, pişmanlık, ölüm!

Dayak, pişmanlık, ölüm!

Koca dayağına dayanamayan Nüştüman Çiçek, eşi oğlunu alıp evden çıkınca 7. kattan atlamaya karar verdi. 22 yaşındaki Çiçek’i eşi son anda fark edip ikna etmeye çalıştı ancak başaramadı...

Esenyurt Yurt Mahallesinde uzun süredir eşinden dayak yiyen ancak çocuğu için şiddete katlanan Nüştüman çiçek (22) kocasının 1,5 yaşındaki oğlunu alıp evden ayrılmasına dayanamayarak kendini oturdukları rezidansın 7’inci katından boşluğa bıraktı. Yurt Mahallesi Hasan Kerim Caddesi üzerinde bulunan Delta Towers’ta oturan 22 yaşındaki Nüştüman Çiçek uzun süredir eşi Yakup Çiçek’ten şiddet görüyordu. Ancak tüm bu koca dayağına 1,5 yaşındaki oğlu için katlanıyordu.

‘BUNA DAYANAMAM"
Vatan'dan Şeyma Ulusoy'un haberine göre; Geçtiğimiz cuma günü de Nüştüman Çiçek kendisiyle tartışan kocasına ayrılmak istediğini söyledi. Bunun üzerine de kocası çocuğunu alıp evden gitti. Kocasının oğlunu alıp evden çıkmasının ardından da genç kadın 7’nci kattan atlayarak intihar etti. Evde yapılan aramalarda da intihar notu bulundu.

Evde bulunan intihar notunda ise genç kadının, “Tüm bu dayaklara çocuğum için katlandım. Onu da alıp gidiyorsun. Oğlum olmadan yaşayamam” yazdığı öğrenildi. İstanbul’da yapılan otopsiden sonra cenazesi ailesi tarafından alınarak Diyarbakır’a götürülen genç kadın Yeniköy Mezarlığı’nda defnedilirken ailesi kızlarının eşinden gördüğü şiddet sonucu yaşamını yitirdiğini söyledi.

dayak-pismanlik-olum--4311270.jpeg

ANENİN İSYANI  
Nüştüman Çiçek’in Diyarbakır’daki annesi Makbule Karakaş kızının her gün kendisini cep telefonu ile arayarak, kocasıyla yaşadığı sıkıntıları aktardığını anlattı.

ABLAMA SÜREKLİ ŞİDDET UYGULUYORDU 
Barış Karakaş, ablasının intihar etmeden önce dövüldüğünü öne sürdü. Ablasının yaşadığı sıkıntıları kendine anlattığını belirten Barış Karakaş, şunları söyledi: ”Askerden hava değişimine geldiğimde ablamlarda kalmıştım. 23 Nisan’da 02.30’da eniştem Yakup ile ismini bilmediğim amcası eve zil zurna sarhoş geldi. Sabah eniştem işe gitti ama amcası öğlen saat 12.00’ye kadar uyudu. O evde olduğu için ben de kaldım evde. O gittikten sonra ablam, eniştemle yaşadığı sıkıntıları bana aktardı. Ablam, eniştemin her akşam amcasıyla eve alkollü geldiğini ve bu durumdan rahatsız olduğunu söyledi. Bu yüzden eniştemle ablam arasında tartışmalar, hatta kavgalar yaşanmış. Hatta bir seferinde eniştem ablamı dövmüş, yumruklamış. Olay yerine polis filan gelmiş. Ablam şikayetçi olmasına rağmen polis onları barıştırdıktan sonra gitmiş.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler