Dayanamadı, kendini astı!

Dayanamadı, kendini astı!

İzmir’in Karabağlar İlçesinde, Doğa takma adlı 24 yaşındaki travesti A. D., kendisini asarak yaşamına son verdi.

İzmir’in Karabağlar İlçesinde, Doğa takma adlı 24 yaşındaki travesti A. D., kendisini asarak yaşamına son verdi. A. D.'nin erkek arkadaşından şiddet gördüğü ve birkaç kez intihar girişiminde bulunduğu, intiharı için de onu sorumlu tutan bir not bıraktığı öğrenildi.
 
Halil Rıfat Paşa semtinde kiraladığı dairede yaşayan Doğa takma adlı travesti A.D.'ye telefonla ulaşamayan erkek arkadaşı A.E.O. evine gitti. Kapıyı çalmasına rağmen kimsenin açmaması üzerine binadan ayrılıp çilingir ile geri dönen A.E.O., dün saat 22.00 sıralarında içeri girdi. Koridorda Dalgıç’ın tavana çamaşır ipiyle asılı cesedini gören A.E.O., daireden kaçarak uzaklaştı. Bunun üzerine çilingir durumu polise bildirdi.
 
ŞİDDET GÖRMÜŞ
İhbar üzerine eve gelen polis ekipleri incelemede bulundu. Yapılan araştırmada A. D.'nin bıraktığı, “Ölümümden A.E.O. sorumludur” yazılı bir intihar notu bulunduğu belirtildi. Erkek arkadaşı A.E.O.’den şiddet gördüğü belirtilen A. D.'nin daha önce polis merkezine giderek dövüldüğü gerekçesiyle şikayetçi olduğu öğrenildi. İlk incemede kendini astığı belirlenen A. D.'nin kesin ölüm nedeninin saptanması için cesedi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Birkaç kez intihar girişiminde bulunan A. D.'nin son olarak 1 ay önce ikinci kattaki evinin balkonundan atladığı ve ayağının kırıldığı belirtildi. A. D.'nin  ölüm haberi arkadaşlarını üzerken, olay yerinden kaçan A.E.O.’nun ifadesine başvurulmak üzere arandığı, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler