Değer Deniz'in katil zanlısı hırsız çıktı

Değer Deniz'in katil zanlısı hırsız çıktı

İstanbul Beyoğlu’ndaki evinde elleri bağlanıp boğularak öldürülmüş olarak bulunan müzisyen Değer Deniz’in (39) ölümüyle ilgili 17 yaşındaki C.M. gözaltına alındı.

Ablasından 2 gündür haber alamayan Orhan Deniz, salı akşamı Değer Deniz’in yaşadığı Sıraselviler Kuloğlu Mahallesi Güllabici Sokak’taki evine gitti. 3 katlı apartmanın 1’inci katında yaşayan Değer Deniz’in kapıyı açmaması üzerine Orhan, çilingir çağırdı. İçeri giren Orhan ablasının, elleri bağlanmış şekilde yerde cansız yattığını gördü. Polis yaptığı incelemede Deniz’in ellerinin telefon şarj kablosu ile bağlandığı ve bir çanta kayışı yardımıyla boğulduğunu tespit etti.  

ŞÜPHELİ 17 YAŞINDAKİ C.M.
Evin çevresindeki güvenlik kameraları kayıtlarını inceleyen polis, 17 yaşındaki C.M.’nin hırsızlık amacıyla Deniz’in evine pencereden girdiğini tespit etti. Polis, dün yaptığı operasyonda C.M.’yi gözaltına aldı. Polis sorgulaması sonucunda, C.M.’nin klarnet takımını aldığı sırada Deniz’in çalan cep telefonuna uyandığını, çıkan arbedede C.M.’nin Deniz’i boğarak öldürdüğü bilgisine ulaştı. C.M. yaşı küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğü’ne gönderildi. Deniz Değer 2012 yılında ‘Bekle’ adlı bir albüm çıkaran Deniz, bir dönem çok izlenen Bez Bebek dizisinin de jeneriğini yapmış ve şarkısını seslendirmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler