Demet Akalın hayranları tarafından eziliyordu

Demet Akalın hayranları tarafından eziliyordu

Başarılı şarkıcı imza töreni için gittiği AVM’de yoğun ilgiyle karşılaşınca ezilme tehlikesi geçirdi.

Demet Akalın önceki gün skandal bir AVM konserine imza attı. Brandium AVM de gerçekleşen konserde popçu Demet Akalın sahne aldı. Sahne öncesi magazin muhabirleriyle röportaj yapan Akalın, gündemde ki soruları yanıtladı. Oyunculuk için çok başarısız olduğunu esprili bir şekilde yanıtlayan Demet Akalın, "Şahan’a söyledim filmde hata yaparsam kovabilirsin dedim" diye espri yaptı. İkinci çocuk geliyor iddiaları hakkında da konuşan Demet Akalın; “Şu an için düşünmüyorum. Çünkü Hira çok kıskanç, gecen gün komşunun çocuğu geldi. Ufak bir bebek Hira ona yapmadığını bırakmadı. Gözündeki o kıskançlığı gördüm ve korktum” dedi.

ÖZLEM Mİ? GEÇİNİZ
Demet Akalın’ın Kıbrıs’ta aldığı sahne öncesi Özlem Yıldız’ın sunucu olduğunu öğrenip "ben çıkacağım zaman o sunmasın" dediği iddia edilmişti. Soru yöneltilince verdiği cevapla dikkat çeken Akalın “Özlem mi? Geçiniz” diye konuyu kapattı.

DEMET EZİLME TEHLİKESİ YAŞADI
Yaklaşık 600 kişinin seyrettiği sahnede Akalın iki şarkı seslendirdikten sonra imza dağıtmaya başladı. Demet Akalın’la fotoğraf çekilip imza almak isteyen hayranları uzun süre bekledi. Güvenliklerin de sıkı önlem aldığı ve Demet Akalın’a yaklaşmayı yasakladığı dikkat çekti. Akalın’a yaklaşmak isteyen bir genç yere düşme tehlikesi geçirdi ve apar topar sahne dışına alındı.

Hayranları ile selfie yapan şarkıcı, kalabalığın azalmadığını görünce imzaların hızlandırılmasını istedi. Yaklaşık 1 buçuk saat imza bekleyen bir grup güvenlik duvarını yıkıp sahneye çıkınca ortalık birden karıştı. Ezilme tehlikesi atlatan Demet Akalın etrafını saran güvenliklerle koşar adım uzaklaştı. İmza alamayanların peşinden koşması Demet Akalın’ı bir hayli korkuttu. Topuklu ayakkabılarıyla koşarak yönetim odasına girebildi. Odanın kapısını kapatan güvenlikler de olası bir izdihamı önledi. (SÖZCÜ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler