Demirkapılar Yapı Market Çankırıda

Demirkapılar Yapı Market Çankırı'da

Demirkapılar, Orta ve Çerkeş'ten sonra şimdi de Çankırı'da hizmet vermeye başladılar.

Orta ve Çerkeş'te inşaat sektöründe hizmet veren Demirkapılar İnşaat, hizmet halkasına Çankırı Merkez'i de dahil etti.
 
Altı kardeşli şirketin yıllardır başarıyla sürdürdüğü hizmet halkasının Çankırı'da 'Demirkapılar Yapı Market' olarak hizmet verecek olan işyerinin açılışına Başta Milletvekili Av. İdris Şahin, AK Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, Belediye Başkanı İrfan Dinç, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Osman Karadeniz, AK Parti Belediye Başkan aday adaylarından Ali Osman Atakul ile çok sayıda siyaset ve iş dünyasınıdan isim katıldı.
 
Şirket ortaklarından İsa Demirkapı Sözcü18'e yaptığı açıklamada "Orta ilçemizde 1989 yılında başladığımız hizmetimize Çankırı Merkez'de bugün açtığımız yeni işyerimizle önemli bir halka daha eklemiş bulunuyoruz. İnşaat sektöründe yılların getirdiği deneyimle inşaat sektörümüze önemli katkılarda bulunacağımızı düşünüyorum. Böylesi bir günde bizleri yalnız bırakmayan eş, dost ve müşterilerimize sizlerin aracılığıyla teşekkür ediyorum" dedi.
 
000-cankiri-demirkapilarbeton-sozcu-resim-091.jpg
 
DEMİRKAPILAR İNŞAAT TİC. SAN. VE LTD. ŞTİ - KURUMSAL YAPI
Demirkapılar 1989 tarihinde Çankırı'nın Orta ilçesinde inşaat malzemeleri satışıyla faaliyete başladı.
 
Altı kardeşin ortak girşimiyle kurulan Demirkapılar 1994 yılında şirketleşerek Demirkapılar İnşaat Tic. ve San. Ltd. Şti. oldu.
 
Dürüstlük ve kalite anlayışından ödün vermeyen Demirkapılar İnşaat Tic. ve San. Ltd. Şti. büyüyerek 2004 yılında bünyesinde Demirkapılar Çerkeş Beton'u kurdu.
 
İnşaat malzemeleri satışı, akaryakıt istasyonu, hazır beton, kum eleme ve yıkama tesisi, taş kırma tesisi, nakliye, hafriyat gibi alanlarda faaliyet gösteren Demirkapılar İnşaat Tic. ve San. Ltd. Şti. dürüstlük ve kalite anlayışından ödün vermeden faaliyet alanlarını genişleterek büyümeye devam edecektir.
 
000-cankiri-sozcu-demirkapilar-sozcu-resim-09.jpg
 
DEMİRKAPILAR YAPI MARKET
Çankırı-Ankara karayolu 6. km Hacıali Tesisleri yanı - Çankırı
Tel: 0376 212 70 07
 
000-cankiri-demirkapilar-sozcu-isa-resim-099.jpg
 
000-cankiri-demirkapilar-sozcu-resim-09.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler