Deniz Baykal: Ses kayıtları tamamıyla yalan

Deniz Baykal: Ses kayıtları tamamıyla yalan

İklim Bayraktar ile arasında geçtiği iddia edilen konuşmalar için Baykal 'Tamamıyla yalan' dedi..

Baykal, kendisinin İklim Bayraktar’ı taciz edici ya da davet edici hiçbir konuşması olmadığını söyledi ve şöyle dedi: “Medyada yer alan ve bant kaydı olduğu iddia edilen ifadelerim kesinlikle olmamıştır. Bunlar bant kaydı olamaz. Çünkü aramızda böyle bir konuşma geçmedi. Medyada yer alan söz konusu diyalog İklim Bayraktar’ın polise verdiği ifadede var ve tümüyle yalandır.” Akit Gazetesi’nin manşetindeki iddiada Baykal’ın, telefon görüşmesinde İklim Bayraktar’ı evine çağırdığı ve güzel sözler söylediği iddia edilmişti.

“GÖZÜMÜ AYIRAMADIĞIM BAYAN GAZETECİM”

Bugün Yeni Akit Gazetesi'nde yer alan haberde Baykal ve İklim Bayraktar arasında geçtiğini iddia edilen diyalogları yayınladı.

İşte Yeni AKİT'teki o haber

İklim Bayraktar'ın mahkeme kararıyla dinlenen telefonunu arayan Deniz Baykal, Bayraktar'ı şok edecek tekliflerde bulunuyor. Deniz Baykal'ın CHP Genel Merkezi'nde görüştüğü İklim Bayraktar'a telefonda “Merhaba İklim, Oda TV'den misin, gözlerimi ayıramadığım bayan gazeteci mi yani” dediği belirtiliyor. İklim Bayraktar'ın soruşturma kapsamında dinlenen telefonunu arayan Deniz Baykal'ın “Güzel İklim nasılsın, bana gelsen bir görüşsek birlikte havuza girsek. Senden bugün telefon bekliyorum, ev numaram xxx bu hat temiz buradan arayabilirsin, gel havuza gireriz yüzeriz birlikte” dediği, Bayraktar'ın ise açık tacizi önce geçiştirmeye çalıştığı ancak, tacizin artması üzerine “Siz aklınızı yitirmişsiniz. Böyle bir şey olamaz” dediği kayıtlara geçti. İklim Bayraktar'ın olumsuz tepki vermesine rağmen Baykal'ın “Gözlerine ve güzelliğine kapıldığım gazeteci. İklimcim canım benim. Bizim eve geçelim. Seninle yüzelim, güzel yemeğimizi yiyelim…” dediği ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler