Deniz Çoban istifa etti

Deniz Çoban istifa etti

Kasımpaşa - Çaykur Rizespor karşılaşmasında verdiği hatalı karar nedeniyle canlı yayında özür dileyen hakem Deniz Çoban, düzenlediği basın toplantısı ile hakemliği bıraktığını açıkladı. Çoban, açıklama sırasında gözyaşlarına hakim olamadı.

Spor Toto Süper Lig’de oynanan Kasımpaşa-Çaykur Rizespor karşılaşmasında verdiği hatalı penaltı nedeniyle canlı yayında özür dileyen Deniz Çoban, hakemliği bıraktı.

İŞTE DENİZ ÇOBAN’IN AÇIKLAMALARI
"Hakem arkadaşlarım her zaman yanımdaydı. Konya’daki arkadaşlarım beni karşılaşdı. Gece 4’e 5’e kadar benimle oturdular. Hakemliği bırakma kararımı ailem dışında kimseye bahsetmedim. Buraya gelmeden Yıldırım Demirören’i aradım ‘Başkanım böyle bir karar verdim, hakkınızı helal edin, sizin gibi bir insanı tanıdığıma çok mutlu oldum’ dedim ve buraya gelerek bu açıklamayı yaptım. Bu kararı almamda kimsenin baskısı olmadı.

Yaptıklarımdan, hareket tarzımdan en ufak bir pişmanlık duymuyorum. Hiçbir pişmanlığım yok. Kimseye kırgınlığım yok. Tamamen kendi kararımla hakemlik görevimi noktaladım arkadaşlar.

Bugün bu kararı verdikten sonra Spor Yazarları Derneği Başkanı Recep Baikan'ı aradım. Bir açıklama yapmak istiyorum dedim. Ben bu açıklamayı Konyaspor Yazarları Derneği’nde yapmayı uygun gördüm. Ufak da olsa bir başarı elde etmişsem Konya’nın, Konyaspor basınının, tamamen Konya’nın çok büyük emeği var bende. İnsanın doğduğu yer değil de doyduğu yer memleketiymiş. Öğretim hayatımdan sonra ben Konya’da ayaklarımın üzerinde durdum. Konya beni bir yerlere getirdi. Yanlış anlaşılmasın. Benim memleketim Amasya.

Kuddusi Müftüoğlu benim için çok ayrı bir insan ama ben hiç kimseye fikrini sormadım. Bu iş bitti geri dönüş yok."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler