Deniz Seki yakalandı

Deniz Seki yakalandı

6 aydır firarda olan sanatçı nihayet yakalandı...

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan kesinleşen hapis cezası nedeniyle 6 aydır aranan Deniz Seki, istanbul Esenyurt'ta saklandığı evde gözaltına alındı.

Esenyurt'ta yakalanan Deniz Seki'nin daha önce Bodrum, Mykonos Adası ve İstanbul Tuzla'da saklandığı iddia edilmişti. Ünlü şarkıcının zaman zaman alışverişe çıktığı, villada dostlarıyla da buluştuğu hatta verandada eğlence düzenlediği öne sürülmüştü.

TEDAVİYİ BEKLİYORDU 
Kadın hastalığı nedeniyle tedavi göreceğini ve ardından teslim olacağını söyleyen Seki’nin ‘yumurtalık kisti’ olduğu ortaya çıktı. İddiaya göre Seki’nin doktoru, ünlü şarkıcıya yumurtalığındaki 10 cm’lik kistin malign (kötü huylu) olmasından ve kanser hücresi taşımasından şüphelendiğini söyledi. Alınan bilgiye göre Seki, tedavisi tamamlandıktan sonra polise teslim olacaktı.

HARCAMA YAPMADI 
Seki’nin büyük kaçışı sırasında telefon kullanmadığı gibi yeri tespit edilmesin diye kredi kartını da kullanmadığı ortaya çıktı. Ancak sanatçının son günlerde parasal sıkıntı çektiği öğrenildi. Seki’nin yakalanmamak için türban, başörtüsü, güneş gözlüğü kullandığı, saç rengini değiştirdiği ifade ediliyor.

3 YIL 6,5 AY DAHA CEZAEVİNDE YATACAK
İnfaz Kanunu kapsamında Deniz Seki, aldığı hapis cezasının 3′te 2′sini cezaevinde geçirecek. 6 yıl 3 ay hapis cezası alan Seki, 4 yıl 2 ay cezaevinde kalacak. Ancak daha önce 7,5 ay cezaevinde yatan Seki’nin yattığı süre de 4 yıl 2 aydan düşülecek. Buna göre Seki 3 yıl 6,5 ay daha cezaevinde yatacak. Ancak Deniz Seki, cezaevinde geçireceği sürenin son 1 yılını da denetimli serbestlik kapsamında dışarıda geçirebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler