Denizde 2 çocuk ve 1 kadın cesedi bulundu

Denizde 2 çocuk ve 1 kadın cesedi bulundu

Karamürsel'de yaşanan ilginç olayda kimlik tespitine çalışılıyor...

Kocaeli'nin Karamürsel İlçesinde bu akşam saatlerinde denizde ikisi çocuk biri kadın 3 secet bulundu. Yapılan ilk tesbitlerde kadının başında bir darbe izi olduğu anlaşıldı. Kadın ve çocukların kimlikleri belirlenmeye çalışılıyor.

Alınan bilgilere göre,   Karamürsel İlçesi'nin Kayacık Mahallesi Arıtma Tesisi açıklarında, su yüzünde bir ceset gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, 12 yaşlarında bir kız çocuğuna ait olduğu anlaşılan cesedi tekneye aldıktan sonra yakın bir noktada bu kez 10 yaşlarında bir erkek çocuk cesedi daha bulundu. Şok üstüne çok yaşayan ekipler kısa süre sonra bu kez başına sert bir cisimle vurularak oluştuğu belirtilen bir darbe izi olan, vücudunda da darp izleri olduğu belirlenen  35-40 yaşlarında kadın cesedi daha buldu.

İzmit Körfezi'nde art arda biri kadın 3 cesedin bulunması üzerine tüm ekipler alarma geçirilerek denizde daha kapsamlı aramalar yapılırken, ilçe sakinleri de sahile akın etti. Cesetler otopsi için Karamürsel Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Cesetlerin kimliklerinin belirlenmesi için araştırmalar sürdürülürken, olayın cinayet olabileceği gibi, cinnet geçiren bir annenin çocuklarıyla birlikte intihar etmiş olma ihtimali üzerinde de duruyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler