Denizli Erhana ağlıyor!

Denizli Erhan'a ağlıyor!

Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Denizli Belediyesporlu futbolcu Erhan Kayar (26), Manisa'nın Salihli ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu öldü.

10 EK 355 plakalı özel otomobili ile Balıkesir'den Denizli'ye gitmekte olan Erhan Kayar (26), Salihli'ye 5 kilometre kala karşı yönden gelen Ömer Küçük'ün (38) kullandığı 42 ART 10 plakalı tır ile çarpıştı. Otomobil, çarpışmanın etkisiyle yol kenarındaki tarlaya savruldu.

Kazada ağır şekilde yaralanan genç futbolcu, ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

"BİR YETENEĞİ KAYBETTİK"
Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Yaşar Güngör, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden stoper Erhan Kayar ile ilgili olarak, ''Genç, başarılı bir yeteneğimizi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz'' dedi.

Denizli Belediyespor Tesisleri'nde, trafik kazası sonucu hayatını kaybeden 26 yaşındaki Erhan Kayar'ın üzüntüsü yaşanıyor.

Yaşar Güngör, yaşanan bir trafik kazası sonrası Türkiye'nin genç bir fidanını kaybettiğini ifade ederek, ''Çok üzülüyoruz. Gencecik bir yetenek bir kazanın kurbanı oldu. Denizli Belediyespor olarak acımız, üzüntümüz büyük, Allah bu acıyı kimseye yaşatmasın'' dedi.

Devre arasında Torbalıspor'dan transfer edilen Kayar'ın, Balıkesir Üniversitesi Spor Akademisi'nde öğrenci olduğunu kaydeden Güngör, ''Bizden sınava girmek için izin aldı ve gitti. Saat 16.00'da gerçekleştirilecek idmana bekliyorduk. 'Yoldayım' demişti ama gelemedi'' diye konuştu.

Denizli Belediyespor Tesislerinde saat 16.00'da yapılması planlanan antrenman için bir araya gelen futbolcular, takım arkadaşlarını yitirmenin acısını yaşadı.

Denizli Belediyespor Kulübü Başkanı Tanju Beştaş ve yönetimdeki bazı isimlerin, Erhan Kayar'ın ailesinin yanına gittiği bildirildi.

Öte yandan, kulübün hafta sonu yapılacak Karsspor maçının ertelenmesi için federasyona başvuruda bulunacağı öğrenildi.

Spor Toto 3. lig 3. Grup ekiplerinden Denizli Belediyespor'da forma giyen Erhan Kayar, Balıkesir'den Denizli'ye dönerken Manisa'nın Salihli ilçesi yakınlarında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler