Denizli'de baba 3 oğlu ile pusu kurup boşanmak isteyen eşine kurşun yağdırdı

Denizli'de baba 3 oğlu ile pusu kurup boşanmak isteyen eşine kurşun yağdırdı

Denizli'de Mehmet Ali Adıkatı (56), boşanma davası açan eşi Kader Adıkatı (48) ile birlikte yaşadığı erkek arkadaşı Uğur Adamır'a (49), oğullarıyla birlikte silahlı saldırı düzenledi.

DENİZLİ'nin Çivril ilçesinin Çıtak Mahallesi'nde yaşayan Kader Adıkatı, bir süre önce evi terk edip eşi Mehmet Ali Adıkatı'ya boşanma davası açtı. Kader Adıkatı, Denizli'ye yerleşerek erkek arkadaşı Uğur Adamır ile yaşamaya başladı.

SİLAHLI SALDIRI İÇİN PLAN YAPTILAR

İddiaya göre, Mehmet Ali Adıkatı ile oğulları Olgun (32), Sefer (28) ve T.K. (22), silahlı saldırı düzenlemek için plan yaptı. Kader Adıkatı'nın 3 oğlundan biri, annesini telefonla arayıp kavgada ağır yaralandığını, konum attığı yerden gelip kendisini almasını istedi. Kader Adıkatı, erkek arkadaşı Uğur Adamır ile taksiye binip oğlunun attığı konuma gitti. Yol kenarında oğlunu gören Kader Adıkatı, taksi şoföründen durmasını istedi.

PUSU KURUP ATEŞ AÇTILAR

Bu sırada baba ile diğer oğulları saklandıkları yerden çıkıp, ellerindeki tüfeklerle taksiye ateş açtı. Saçmalar Kader Adıkatı ile arkadaşı Uğur Adamır'a isabet etti. Hafif yaralanan Kader Adıkatı ile arkadaşı, taksiyle olay yerinden kaçıp, jandarmaya sığındı. Adıkatı ve Adamır, hastaneye kaldırıldı.

3 KİŞİ TUTUKLANDI, 1 KİŞİ SERBEST

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Mehmet Ali Adıkatı ile 3 oğlu gözaltına alındı. 4 şüpheli jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

mehmet-ali-adikati-denizli-resim-02.jpg

Mehmet Ali Adıkatı (üstte) ile oğulları Sefer Adıkatı ile Olgun Adıkatı tutuklanırken, T.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler