Denizli'de 'israf'ın fotoğrafı

Denizli'de 'israf'ın fotoğrafı

Yeni seçilen CHP’li başkan Çavuşoğlu 45 aracı sergiledi, “Hepsini geri gönderip aylık 1.2 milyon TL tasarruf sağlayacağız. Artık şatafat yok. Gereksiz harcama yok” dedi.

YEREL seçimlerde AKP’den diğer partilere geçen belediyelerde yaşanan israf, gösteriş, saltanat ve şatafat bir bir ortaya çıkıyor. Bunların bir örneği de Denizli’de gözler önüne serildi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, bir kısmı lüks olan 45 aracın ihtiyaç fazlası olarak kiralandığını açıkladı. Araçları 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda sergiledi. Çavuşoğlu, şunları söyledi:

BU ARAÇLAR OLMASA DA OLUR

"Özellikle 11 milyar küsur lira (11 milyar 131 milyon TL) borcumuzun olduğu yerde artık bu belediye tasarruf etmeli. İlk etapta 380 kiralık aracımızdan 45 aracımızı geri gönderiyoruz. Aylık 1 milyon 214 bin 962 TL tasarruf sağlayacağız. Personel ve yakıt maliyeti ile birlikte bunun kat kat fazlasını tasarruf edeceğiz. Şunu biliyoruz ki bu araçlar olmasa da belediyecilik hizmetlerini verebiliriz. Denizli Büyükşehir Belediyesi artık şatafatın olmadığı, gereksiz harcamanın yapılmadığı bir belediye olacak. Bu anlamda sözlerimizin arkasındayız.’’"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler