Depremin ertelediği nikah Çankırıda kıyıldı

Depremin ertelediği nikah Çankırı'da kıyıldı

Yaşanan Van depreminin yarım bıraktığı iş, Çankırı'da Vali Özcan'ın da nikah şahitliğinde tamamlandı.

Van Erciş'te düğün hazırlığı yaparken depreme yakalanan genç çift, deprem nedeniyle resmi nikah işlemlerini yaptıramadı. Bu süreçte depremzede 30 aile ile birlikte Çankırı'ya gelen Yağız çifti, valilik tarafından TOKİ konutlarına yerleştirildi.

Özkanoğlu ADOPEN'de Kampanya
Son Gün 29 Şubat

Çankırı Belediyesinde gerçekleştirilen nikah törenine Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Belediye Başkanı İrfan Dinç, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek, Sağlık İl Müdürü Dr. Mehmet Karakoç ve İl Müftü yardımcısı Uğur Demirel katıldı.

Van'da yaşanan depremin ardından Çankırı'da bulunan Tuzlubağları mevkiindeki TOKİ konutlarına yerleştirilen Güzel Taşır (25) ve Alpaslan Yağız'ın (27) nikahını Belediye Başkanı Dinç kıyarken, şahitliklerini Vali Özcan, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek ve Sağlık İl Müdürü Dr. Mehmet Karakoç yaptı.

Nikahın ardından konuşan Vali Özcan, çiftin mutluluğunu paylaşmak için salonda bulunduklarını belirterek, kendilerini tebrik etti.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, nikahın ardından genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyerek aile cüzdanını genç çifte vermesi için Vali Vahdettin Özcan'a takdim etti. İl Müftü Yardımcısı Uğur Demirel ise gençlerin mutluluğu için dua etti.

Belediye başkanı Dinç ise ''Birbirinize karşı her zaman saygılı ve sevgili olun. İyi günlerinizde ve kötü günlerinizde birbirinize her zaman destek olun'' diye konuştu.

Evli çift de deprem nedeniyle ertelenen resmi nikahlarının kıyılmasından dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, ''Nikahımız buraya nasipmiş'' dediler.

Törenin ardından Çankırı Valisi Vahdettin Özcan ve Belediye Başkanı İrfan Dinç, genç çifte altın hediye edip hatıra fotoğrafı çektirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler