Dev çukur vatandaşı yuttu!

Dev çukur vatandaşı yuttu!

Ankara'da İnönü Bulvarı üzerindeki metro inşaatında göçük meydana geldi.

Böylesi ancak Türkiye'de yaşanır denilen olay Ankara'da İnönü Bulvarı üzerindeki metro inşaatında meydana geldi. Yer adeta yarıldı, yolda yürüyen vatandaş içine girdi. Vatandaşı arama çalışmaları sürüyor. Zira çukurun çok derin olduğu bildiriliyor.

Ankara’da İnönü Bulvarı Kara Kuvvetleri Komutanlığı önünde süren metro çalışmaları sırasında göçük meydana geldi. Kaldırımda yürüyen bir vatandaş göçük altında kaldı. Arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Göçük nedeniyle Eskişehir yolu çökme ihtimaline karşı trafiğe kapatıldı.
 
Çayyolu Metrosu inşaatında yaşanan göçük sonrası yerde yaklaşık bir metrelik çukur oluştu. Göçük sırasında kaldırımda yürüyen bir vatandaş çukura düşerek gözden kayboldu.
 
TEHLİKE SÜRÜYOR 
 
AKUT, Sivil Savunma ve İtfaiye ekipleri, göçük altında kaldığı iddia edilen vatandaşı arama çalışmalarını sürdürürken aynı bölgede yaşanan yarım metrelik bir başka çukur, panik yaşanmasına neden oldu.
 
KAMERALAR TESPİT ETTİ
 
Metro inşaatında yaşanan göçük sonrası yetkilileri MOBESE kamera kayıtlarını inceledi. Kameraların kör noktasında bulunan göçük alanından net görüntü elde edilemedi.
 
Görüntülerde göçük bölgesinden önceki alanı gören kamera kayıtlarında kaldırımda üç vatandaşın yürüdüğünü gören yetkililer, bir sonraki kameradan alınan görüntülerde iki vatandaşın yoluna devam ettiğinin farkına vardı.
 
İkinci kameranın kayıtlarında görülemeyen vatandaşın göçüğün altında kalmış olma ihtimaline karşı bölgeye arama kurtarma ekipleri sevkedildi.
 
GECE GÖRÜŞ KAMERASIYLA ARAMA
 
Göçük bölgesinde eğitimli köpekler eşliğinde arama yapıldı. Kuyuya giren köpekler vatandaşı bulamadı. Bunun ardından, sivil savunma ekibinden bir kişi, halat yardımıyla gece görüş kamerası eşliğinde kuyuya indi.
 
TRAFİK FELÇ OLDU
 
Ankara Metrosu'nda meydana gelen göçüğün ardından Eskişehir yolu çökme ihtimaline karşı trafiğe kapatıldı. Kızılay yönüne ilerleyemeyen araçların oluşturduğu kuyruk ODTÜ Kavşağı'na kadar uzadı. Göçüğün, metro çalışmaları nedeniyle 25 Haziran'da trafiğe kapatılacak bölgede yaşanması, Ankaralılar'a üç gün sonra yaşayacakları trafik sorununun provasını yaptırdı.
 
Bu arada Ankara’nın en işlek yollarından biri olan Eskişehir yolu da tamamen trafik kapatıldı. Olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ekibi sevk edildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler