Dev dalgalar amatör fotoğrafçıyı yuttu!

Dev dalgalar amatör fotoğrafçıyı yuttu!

Bulancak'ta bir kişi iskelede dalgalara kapılarak denizde kayboldu.

Giresun'un Bulancak ilçesinde bir kişi çevredekilerin uyarılarına rağmen iskelede fotoğraf çekerken dalga vurarak denize düştü. 

Birkaç kez deniz üzerinde görülen genç, daha sonra gözden kayboldu.
 
Görgü tanıklarından Cabir Bektaş; "Deniz azgın ve dalgalıydı. Buna rağmen bir genç bisikletiyle iskeleye doğru gitti. Uyarılarımıza rağmen iskelede dalgaların fotoğrafını çekiyordu. Bir ara telefonla konuştuğu sırada vuran dalga denize düşürdü. Birkaç kez deniz üzerinde batan çıkan genç daha sonra kayboldu. Yapacağımız bir şey yoktu. Polisi aradık. Gençler 15- 20 yaşlarındaydı."dedi.
 
Denize düşen henüz kimliği tespit edilemeyen genç erkek sahil güvenlik ekiplerince ve vatandaşlar tarafından kıyı boyunca aranıyor.
 
SARP'TA DEV DALGALAR ARAÇLARI YUTTU
 
d2417084.jpg
 
Artvin'in Hopa İlçesi Sarp Sınır Kapısındaki boş alanda park halinde olan 12 araç dev dalgalardan denize sürüklendi, 3 arac kayboldu. Giresun’un Bulancak ilçesinde ise iskelede fotoğraf çekerken dalgaların denize savurduğu kişiye ulaşılamadı. Emniyet yetkilileri görgü tanığı 3 kişinin ifadesine başvurdu.
 
Doğu Karadeniz Bölgesi’nde etkili olan dev dalgalar Türkiye- Gürcistan arasındaki Sarp Sınır Kapısı’nda otoparktaki araçları denize sürükledi. Sınırın Türkiye tarafında bulunan deniz sıfır noktadaki boş araziye park edilen çoğu cip 12 araç, sabah saatlerinde dalgaların etkisiyle denize sürüklendi. Araçların 9’u vinç yardımıyla tekrar kıyıya çıkarılırken, 3 araç dalgalar arasında sürüklenip kayboldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler