Devlet Bahçeli için BALLI gezi oldu

Devlet Bahçeli için BALLI gezi oldu

MHP lideri Bahçeli'nin Çankırı seçim çalışması bir anlamda "ballı" geziye dönüştü!

MHP lideri Dr. Devlet Bahçeli'nin Çankırı seçim gezisi, 12 Haziran'da sandığa nasıl yansıyacak bilinmez ama, kendisi açısından "ballı" (!) geziye dönüştüğü aşikar!

MHP liderinin Şabaözü'nden sonraki durağı Çerkeş Belediye Başkanlığı idi. Belediye Başkanı Şükrü Tarhan'ı makamında ziyaret eden Dr. Bahçel'ye burada "Çerkeş balı" hediye edildi.

BAHÇELİ'NİN ÇERKEŞ SEÇİM GEZİSİNDEN KARELER İÇİN TIKLA

Başkan Tarhan Çerkeş balıı takdim ederken "Çok ciddi bir tempo içerisindesiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. enerjiye de ihtiyacınız var. Hiç katkısız, tamamen bölgemizdeki bitki örtüsünden, kekikten, çiçekten oluşan ve de şeker hastalarının dahi yiyebildiği Çerkeş balını sizlere de güç vermesi noktasında takdim ediyor, kabul etmenizi istirham ediyorum" dedi. Kendisine hediye edilen Çerkeş balını alan MHP lideri Bahçeli de "Teşekkür ediyorum. Çerkeş balının kalitesini daha önceden bildiğim için dediklerinize katılıyorum." dedi.

devlet-ibrahim-kursunlu-resim-03.jpg

KURŞUNLU'DA "KURŞUNLU BALI" (!)

Çerkeş mitinginden sonra Kurşunlu'ya geçen MHP liderine Kurşunlu Belediye Başkanı İbrahim Doğu da "Kurşunlu balı" hediye edince, Bahçeli'nin makam arabasının bagajındaki bal çıtası bir fazlalaştı.

BAHÇELİ'NİN KURŞUNLU ZİYARETİNDEN KARELER İÇİN TIKLA

"HALK BİZİ SEVİYOR AMA OY VERMİYOR"

Çankırı ve ilçelerinde halka seslenen MHP Lideri Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan'a "Dokuz yıldır iktidardasın, hala bu milletin sorununu çözemediysen edebinle çekil git. Libya'ya git demenin alemi yok" diye seslendi.

KASTAMONU'DAKİ SALDIRIYI KINADI
Çankırı mitingine AK Parti eskortuna yapılan saldırıyı kınayarak başlayan Bahçeli, herkesin farklı partilerden olabileceğini belirterek, "Öyle dönemler olur ki birlik ve dirlik içinde 'önce ülkemiz sonra partimiz' diye düşünerek hareket etmeliyiz" diye konuştu. Meydanı dolduranlar "şehitler ölmez vatan bölünmez" diye slogan attılar.

BAHÇELİ'NİN ÇANKIRI SEÇİM GEZİSİNDEN KARELER İÇİN TIKLA

'ÇILGIN PROJE UYGULAYACAĞINA AKILLI PROJE UYGULA'
Nüfusun yüzde 20'sinin milli gelirden yüzde 6, diğer yüzde 20'sininde yüzde 54 pay aldığına dikkat çeken Bahçeli şöyle konuştu: "Bu millet çılgınlığa girerse Türkiye'nin hali ne olur. Sen toplumsal çılgınlıktan kork. İstanbul'da çılgın proje uygulayacağına akıllı proje uygula. Toplumu çıldırttın, üstünü örtmek için yeni rant kapıları açıyorsun."

'MİLLETİMİZ DE BİZİ SEVİYOR AMA..'

Bahçeli, "Yıllardır bir eksiğimiz var. Milletimizi seviyoruz, inanıyorum ki milletimiz de bizi seviyor ama sandık günü bize sırtını dönüyor. Artık sandık günü bize sırtınızı çevirmeyin, iktidar istiyoruz, sıra bize geldi"

MHP ÇANKIRI İL BAŞKANI ACIBUNAR YAZILI BİR AÇIKLAMA YAPTI

MHP Çankırı  İl Başkanı Ali Acıbunar, Bahçeli'nin Çankırı mitingleri sonrasında yazılı bir açıklama yaptı. Açıklama şöyle:

"MHP Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin ilimiz ilçe ve beldelerinde gerçekleştirdiği ziyaretler esnasında, mitinglerimizin olaysız ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesinden, miting ve ziyaret bölgelerine intikallerimiz esnasında her türlü tedbiri alarak, yükümüzü azaltan güvenlik güçlerimizin tüm amir ve memurlarına teşekkür ederiz.

Yoğun seçim çalışmaları arasına ilimizi alarak teşkilatımızı onurlandıran Genel Başkanımızın ağırlanmasında, katılım ve tezahüratlarıyla Çankırı halkının tercihini ortaya koyan değerli hemşerilerimize bu vesileyle teşekkürü bir borç biliriz.

Bu ziyaret ve mitinglerimiz açıkça ortaya koymuştur ki, halkımız tek başına MHP iktidarını beklemektedir. Ülke meselelerini tespit ve çözüm noktasında program ve kadrosuyla buna hazır olduğunu Genel Başkanımızın bir kez daha ilan ettiği mitinglerimiz, yerelde Belediyelerimizin başarılarının da tescillendiği bir şölen havasında cereyan etmiştir. Bu vesileyle tüm teşkilatlarımıza ve yerel idarecilerimize de ayrıca teşekkürü bir borç bilmekteyiz.

İnanıyoruz ki, 12 Haziran 2011 seçimlerinde Çankırı halkımız da Genel Başkanımızın beklentilerini boşa çıkarmayacak ve partimizi mecliste iki milletvekilliği ile onurlandıracaktır. Bu cümleden olarak, mitinglerimizi şereflendiren, partili-partisiz, kadın-erkek, memur-işçi, esnaf-tüccar, ev kadını-iş kadını, kısacası herkese ve Çankırı misafirperverliğinin en güzel örneğini sergileyen kadirşinas Çankırı halkına canı gönülden teşekkür ederiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler