Devlet Bahçeli Ilgaz'da

Devlet Bahçeli Ilgaz'da

MHP lideri Ilgaz'da Belediye Başkan Adayı Arif Çayır'a destek istedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 30 Mart yerel seçimlerinin Türk milletinin karşı karşıya kaldığı birçok sıkıntıyı aşabilmesi için bir çıkış yolu olacağını söyledi.

MHP Lideri Bahçeli; Partisinin Ilgaz İlçe Seçim İrtibat Bürosu'nun açılış töreni için Çankırı girişindeki Ballıca mevkiinde partililerce karşılandı. Daha sonra Ilgaz'a geçen Devlet Bahçeli, partisinin seçim irtibat bürosunu açtı.

Açılışta konuşan Bahçeli, MHP'nin diğer partilerden çok daha önce adaylarını açıkladığını söyledi. İl ve ilçe ziyaretleri kapsamında Ilgaz'a geldiklerini ifade eden Bahçeli, "Ilgaz'da çok değerli bir şahsiyet, memleketimize uzun yıllar hizmetlerde bulunmuş, kapısını çalan, telefonuyla müracaat eden kim varsa Ankara'da herkese kucak açmış, değerli dava arkadaşımız Arif Çayır Beyefendiyi belediye başkan adayı olarak sizlere takdim ediyorum" diye konuştu.

Ilgaz'ın uzun yıllar hizmet alamadığını dile getiren Bahçeli, şöyle devam etti:

"Arif Beyi kucaklamanızı istiyorum. 30 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimleri çok daha farklı anlamlar taşıyor. Milletimizin karşı karşıya kaldığı birçok sıkıntıyı aşabilmek açısından 30 Mart, çıkış yolu olacaktır. Arkasından cumhurbaşkanlığı seçimleri gelmektedir. 30 Mart'tan sonra 28 Ağustos'ta cumhurbaşkanlığı seçimleri olacaktır. Ondan bir yıl sonra yani 2015'te normal giderse 12 Haziran 2015'e kadar 25. dönem milletvekilli genel seçimleri olacaktır. Bu nedenle mart ayında yapılacak seçimler önemlidir."Son bir yıldaki gelişmelerin dikkate alınması gerektiğini vurgulayan Bahçeli, "2015 yılına kadar geçecek sürede bu iktidardan kurtulmanın fırsatı olarak 30 Mart karşınızda duruyor. 30 Mart'ta alacağınız kararla, yapacağınız tercihle Adalet ve Kalkınma Partisi'ni oy kaybına uğratabilirsiniz. Bu seçimlerde yeni geleceği, yeni çizgiyi Türkiye'ye kendi iradenizle gösterme şansı bulacaksınız. Bunun başlangıcı 30 Mart'tır. O zaman Arif ile, arif insanların iradesiyle bugünkü iktidarı gönderin, gitsin."

devletbahceli-ilgaz-arifcayir-sozcu-resim-01.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler