Devlet Bahçelinin son grup konuşması

Devlet Bahçeli'nin son grup konuşması

'Erdoğan Twitter polisi!'

MHP lider Devlet Bahçeli grup toplantısında konuşuyor.
 
İşte o konuşmadan satır başları...
 
Milli İradeye Saygı mitinglerine çıkan Erdoğan ve PKK'lı müttefklerinin birliğimizi yıkmaya solukları yetmeyecektir.
 
Elimizde üç hilalimiz bulunmaktadır. MHP sorumluluğunun idrakindedir. Bunlardan dolayı bizimle olan, bizimle buluşan dadaşlara saygılarımı sunuyorum. Eskilerde kalıp onu yaşatmaya çalışmak zordur. Yeniliklere açık olunmalıdır. Sosyal ve ekonomik taleplere aykırı duruş sergilemek yanlıştır. İktidar ve iktidara talip partilerin vizyon olmaları gerekmektedir. 
 
Başbakan Erdoğan otoriter arzuların yakın markajına girmiştir. İpini kopartmış şamandıra misali nerede akıllanacağı belli değildir.
 
'TWITTER POLİSLİĞİNE SOYUNMUŞ'
İleri demokrasi iddialarının kuyruklu yalan olduğu bugünlerde iyice netleşmiştir. Başbakan twitter polisliğine soyunmuş, öğrencileri azarlamış, çiftçileri sövmüş , sanatçıları suçlamıştır. Kendisinden olmayan her canlıya ateş püskürmürmüştür. Kendini beğenmişliğin son aşaması budur.
 
Özel hayatlara ters bakışı, herkesi bir kalıba sokam ısrarı, sabır ve sebat bırakmamıştır. 
 
AKP'nin 10 yıl 7 ayın anti ve anti laik ikilikleri beslenmiştir. 
 
Başörtüsü takan takmayan, içki içen içmeyen, bizden olan olmayan gibi cepheleştirici konu başlıkları üstün tutulmuştur. 
 
'AKRABALARA İHTİSAS GÖSTERİLMESİ ORTADADIR'
Yakınlara akrabalara ihtisas gösterilmesi ortadadır. Adalete duyulan güvenin azalması, zorba kararlar tepkiyle karşılanmıştır. Elbet her şey bunlara sınırlı değildir. Sosyal ve ekonomik problemlerin artması, insanların umudunu kapatmıştır. İmajı sarsılan siyaset belirmiştir. Eski tarz klasik siyaset modelini kendine kılavuz yapmıştır. Tehlike bu kadar yakın ve görünürdür. Beka sorunlarını örtmeye çalışmaktadır. Sürekli kin aşılamıştır. Gezi Parkı bunun için alan oluşturmuştur. Hak arayan herkes tehditti Başbakan Erdoğan’a göre, taleplerini sıralamaya kim kalktıysa suçlanmıştır. Geçmişteki sözleriyle çelişkiye düşmekten rahatsızlık duymamıştır. 2011 grup toplantısında Erdoğan’ın Mısır hakkında yaptığı konuşmayla bugün tam tersidir. O konuşmada “Hak ve özgürlüklere kimse kayıtsız kalamaz. Demokrasi halkın sesine sahip çıkmayı gerektirir. Halka gözünü kapatan yönetim uzun ömürlü olmaz” sözlerini unutmuştur.
 
Başbakan sürekli kendisini yalanlıyor, siyasi inanadırıcılığı yok.
 
Sayın Başbakan, gerçek işgalcilerle düşüp kalkan, Türkiye'yi ikram eden biri varsa o senden başkası değildir.
 
İleri demokrasi ile Taksim'e çıkanlar işgal gücü diyen aynı kişi.
 
'ŞİMDİ HAKKINI ARAYANLARA COP SALLATTI'
Başbakan sözlerini ne çabuk unutmaktadır. Başbakan Erdoğan’ın benzer görüş ve düşünceleri vardır. Bu kadar gel gitleri olan birisinin siyasi inandırıcılığı olacak. Türk milletimi 36’ya bölmeye çalışırken kendi beynini dilimlemiştir. İşine hangisi gelirse onu kullanmıştır. Geçmişte biz herkes için daha fazla özgürlük istiyoruz diyen Erdoğan, şimdi hakkını arayanlara gaz sıktı, cop sallattı. Bu makul görülecek şey değildir. Başbakan işgalcilerle düşüp kalkan birisi varsa o da sensin. İstanbul’un güzelliği senin sayende darbe üzerine darbe almıştır.
 
Başbakan Erdoğan bilmelidir ki gençlerimizi küçümsemek hiçbir şey kazandırmayacak. Türk gençliği aldanmaz, aldatmaz oyuna da gelmez. Sen aldatmanın manifestosunu yazmaya devam et, gençlerde seni kara kalemle çizecek.
 
'BESMELE ÇEKMESİNİ BİR TEK KENDİSİ Mİ BİLİYOR?'
Başbakan mitinglerde kullandığı dil ayrıcı, tehdit yüklü.
 
Yüce dinimizi kendi tekeline almış gibidir. “Namazda kıyamla direniriz, twet atın, bir besmelemiz yeter, bu milletin duası yeter” Bunlar ancak düşmana söylenecek sözlerdir. Erdoğan kendisini ne zannetmektedir. Besmele çekmesini bir tek kendisini bilmektedir. Bu kafa yapısıyla nereye gidecektir? Başbakan ulemadı mıdır?
 
İlahiyat fakültesinde görev alanlarımız, din adamlarımız nerededir. Besmele çeken Erdoğan ABD askerlerine dua ettiği zamanları ne zaman unuttu? Şeytani bir eğilimdir.
 
'İŞTE BU GÜNAHIN KARESİDİR'
Başbakan’ın süreç dediği ihanetin peşinden gidenler doğru yolda değildir. İşte bu günahın karesidir. Papaz cübbeleri giydiğini, kiliseleri onardığını Türk milletinin unuttuğunu mu sanmaktadır. Camide içki içilmiş, başörtülü kızlarımıza saldırılmış, kim yaptı bunları Başbakan? Seni uyarıyorum. Müslüman Türk milletini birbirine düşürmeye çalışma, tahrik etme.
 
Başbakan siyasi bir afet olmayı başarmıştır. Başbakan Erdoğan görevini yeterli düzeyini gözden geçirmelidir. Arap baharı gibi olmuştur. Hassa davranacak basireti göstermelidir. Süratle zaman geç olmadan demokrasinin önünü açmalıdır. Türkiye Erdoğan’a muhtaç değildir. Yapamıyorsa gitmelidir.
 
'BİRDEN BAYRAK SEVDALISI OLDU'
Başbakan Erdoğan birden bayrak sevdalısı olmuştur. Bayrağın hassasiyetin örtüleyen kim bilinmektedir. Biz Türk bayrağına tacizleri, küstah müdahaleleri reddettiğimiz için açık hava toplantısı yapmıştık. Şimdilerde başbakan sanki rüyasında görmüş gibi bayrağa sahip çıkmaya çalışmaktadır. Sen oyun bozuyorum derken en büyük oyunun sayfalarını teröristlerle yazdığını kabullenmelisin.
 
'SANA BU YAKIŞIR'
Hem İmrali canisine kucak açacaksın hem de bayrağa sahip çıkacaksın. Sen git de İmralı canisinin paçavralarını asanlara huşu içinde bak sana bu yakışır.
 
'ÜÇ HİLALİN ALTINDA EMELLERİNE ASLA YER YOKTUR'
Başbakanın üç hilal hayranlığı artmıştır. Üç hilalin altında kendisine ve emellerine asla yer yoktur ve olmayacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler