Devlet Bahçelinin son grup konuşması

Devlet Bahçeli'nin son grup konuşması

MHP lideri grupta konuşuyor...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. 'Demokratikleşme paketini değerlendiren Bahçeli, 'Pakette Türk milleti yoktur, beklentileri yoktur' dedi.
 
İşte o konuşmadan satır başları...
 
Demokratikleşme paketi utanç vesikasıdır. Başbakan Erdoğan bu paketi Türkiye'nin demokratikleşme tarihinin son 11 yıllık döneminin sonucu olarak görüyorsa aklını Kandil'de kaybetmiş demektir.
 
Başbakan Erdoğan 11 yıl önce tek bir paketle tüm yasakları kaldırmayı gönlünün istediğini ancak siyasi zeminin hazır olmadığını söylemişti. Sorarım Başbakan bu ülkede yasak olsaydı sen ve zihniyetin nasıl Başbakan olacaktı? 
 
Öğrencilere orman yolu gösterirken çok mu demokrattın? Medyayı susturan ses, oy vermeyenleri suçlayan sen şimdi demokratikleşmede ahkam mı kestirmektesin.
 
Sayın Başbakan demokrasinin tramvay olduğunu söylerken bilincin açık mıydı. Lütfen söyleyin bu özgürlüğe susayan kimlerdir, paketten yüzü gülecek bölücülerden başka kaç kişi vardır. Türk milleti ağlarken, kimliği giderken neye sevinecektir? Burayı güneş ülkesi mi zannetmektedir.
 
Buna göre paketle şehitlerimizin arzusunu yerine getirdiklerini hiç yüzü kızarmadan dile getirmiştir. Ne zamandan beri PKK'nın dayatması aziz şehitlerimizin arzusudur. Sende hiç mi vicdan kalmamıştır. Eli kanlı katillere müjde verilmesini şehitlerin arzusu diya lanse etmek nedir.
 
Başbakan Erdoğan artık Türkiye'de kimlik dayatan vatandaşların kökeniyle uğraşan bir devlet yoktur demektedir. Ek olarak vatandaşların taleplerine kulak tıkayan, asimile eden bir devlet anlayışı yoktur demektedir. Erdoğan hangi kimlikten bahsetmektedir? Kendileri dışında kimliklerle kimler uğraşmaktadır. Türk kimliği bir dayatma değildir. Türk kimliği sana rağmen, senin gibilerine rağmen yoldaşın dostun İmralı canisine rağmen bayrak gibi dalgalanacaktır.
 
Başbakan her şeyi bırakmış muhalefet partileriyle uğraşmıştır. Sözüm ona millete ayak uydurmalıymışız. Kendi eksiğini görmeyen muhalefet milleti suçluyormuş. 
 
Başbakan Erdoğan ve yandaşları zafer anıtı dikemezler. bırakın anıt dikmeyi işler ters döndüğünde soluğu okyanus ötesinde zor alacaktır.
 
Sessiz devrim yapmakla övünürken sinsi devrimle PKK ile pazarlık yapılmıştır. Bu paket İmralı canisinin tezgahından geçmiştir. uzun süre beklemesinin nedeni budur. Pakette Türk milleti yoktur, milletimizin beklentisi yoktur. 
 
Paket özünde PKK'nın yıllardır beklediği isteklerin bir kısmıdır.
 
Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler