Devlet Bahçeli'nin yüzündeki morluklar dikkati çekti

Devlet Bahçeli'nin yüzündeki morluklar dikkati çekti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, oyunu Ankara'da kullandı. Bahçeli'nin yüzündeki morluklar dikkati çekerken; MHP liderinin evinde düştüğü ve yüzündeki morlukların bu nedenle oluştuğu öğrenildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, oyunu Ankara Anıttepe Ortaokulu'nda kullandı.

Oy verme işleminin ardından açıklamalarda bulunan Bahçeli, "Milletimiz için devletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Şimdiden bütün milletimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Devlet Bahçeli'nin yüzündeki morluklar dikkati çekti. MHP liderinin evinde düştüğü ve yüzündeki morlukların bu nedenle oluştuğu öğrenildi.

OMZU BURKULMUŞTU

Bahçeli, 17 Mart’ta Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilen MHP’nin 14. Olağan Büyük Kurultayı’nda sahneye çıktığında da omuz askısı takmıştı.

MHP'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda,"Milliyetçi Hareket Partisi 14. Olağan Büyük Kurultayına hamd olsun hazır, kongre öncesi Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ters bir harekete bağlı olarak, omuz burkulması sonucu kolunda bir incinme olmuştur, kendisine geçmiş olsun diyerek, nazarlığımız kabul ediyoruz. Rabbim korusun." ifadelerini kullanmıştı.

ERTUĞRUL ÖZKÖK KALEME ALDI...

Gazeteci Ertuğrul Özkök'ün, Devlet Bahçeli'nin son hali ile ilgili kaleme aldığı satırlarda; "Çok yakın çevreden aldığım bilgiyi aktarayım. Ciddi bir şey yok. İki hafta önce sabah uyanıp televizyonun uzaktan kontrol aletini almaya giderken ayağı takılıp düşmüş. Bu arada alnını da yere vurmuş. Vücudunda kırık yok. Sadece kolunda 20 santim boyunda bir çatlak var. Kendini toplamış durumda." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler