Devlet Bahçeli'ye en sert tepki

Devlet Bahçeli'ye en sert tepki

1 Kasım seçim sonuçları sonrası muhalif kanadın bayrak açtığı MHP’de Devlet Bahçeli’nin rakiplerini suçlaması partideki tansiyonu yükseltti.

Devlet Bahçeli’ye en sert tepki MHP’nin kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş’in Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Selim Kaptanoğlu’ndan geldi. Kaptanoğlu, ülkücülerin parti yönetimine son görevinin cenaze namazı olduğunu, o namazı da kendisinin kıldıracağını açıkladı.

Dr. Selim Kaptanoğlu, olağanüstü tüzük kongresinde yapılacak değişiklik ile Bahçeli’nin kendisi gibi partiden attığı isimlerin hem parti yönetimine girebileceğini hem de Genel Başkanlığa aday olabileceğini söyledi.

İMAM BEN OLACAĞIM
Bahçeli’nin kendisini aday olarak değerlendirmemesini eleştiren Kaptanoğlu, SÖZCÜ gazetesine yaptığı açıklamada “Beni daha ne zamana kadar yok sayacak. Ben ülkücü hareketin önemli figürlerinden biriyim. Tüzük değiştiğinde bunu görecek” dedi. Bahçeli’nin rakipleriyle ilgili sözlerine ise şu karşılığı verdi:

“Devlet Bey, 18 yıldır karşısına çıkan herkesi, tüm adayları ya Amerika ajanı, ya Rus ajanı, hain ya da cemaatçi diye suçladı. Gidici olduğu için bu sözlerinin bir anlamı yok. Ülkücü cemaat başarısız olan parti yönetimine karşı son görevlerini yerine getirmek, onların cenazelerini kaldırmak üzere camide toplandı. Eksik olan tek şey cenaze namazını kıldıracak imam. Ben de bunların cenaze namazını kıldıracak imamlığa talibim.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler