Devlet eliyle REZALET!

"Devlet eliyle" REZALET!

Devletin özel aracıyla Ak Parti Çerkeş İlçe Kongresine ve İstanbul'daki "Çankırı Geleceğini Planlıyor" sempozyumuna katıldı.

Sözcü18 Haber Merkezi yine gündemi sarsacak bir habere imza atıyor. Devletin özel aracı ile Ak Parti Çerkeş İlçe Kongresine giden İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz hızını alamıyor ve aynı araçla İstanbul'daki "Çankırı Geleceğini Planlıyor" sempozyumuna da uzanıyor.

DEVLETİN ARACIYLA İLK DURAK KURŞUNLU

Çankırı İl Özel idaresine ait 18 DD 077 plakalı Toyoto model araç genellikle Özel İdare Genel Sekreteri Hasan Yıldız'ın makamına tahsis edilmiş olarak hizmet veriyor.

18 DD 077 plakalı makam aracı Cuma günü Vali Vahdettin Özcan'ın "olur" imzasıyla İl Genel Meclis Başkanı Osman Canbaz'a tahsis ediliyor. Meclis Başkanı Canbaz cumartesi günü beraberinde özel şoförü de olmak üzere yanına Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu'nu da alarak Çankırı'dan  Kurşunlu ilçesine hareket ediyor.

Kurşunlu'da Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Niyazi Erince'nin vefat eden eşinin cenaze törenine katılan İl Genel Meclisi Başkanı ve beraberindeki İl Başkanı buradan Çerkeş'e hareket ediyorlar.

salim-cerkes-kongre-resim-03.jpg

YİNE DEVLETİN ÖZEL ARACIYLA
AK PARTİ ÇERKEŞ İLÇE KONGRESİ VE SONRASI

Kurşunlu'daki cenaze töreninden sonra Ak Parti Çerkeş İlçe Kongresine katılmak üzere yine devletin özel aracı ile beraberinde Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu ile Çerkeş'e hareket eden Başkan Osman Canbaz, Ak Parti Çerkeş İlçe kongresinde divan kurulu üyeliği görevini tamamladıktan sonra İstanbul'a geçiyor.

İstanbul'da pazar günü yapılan "Çankırı Geleceğini Planlıyor" sempozyumuna katılan İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz kendisine tahsis edilen "Devletin özel aracıyla" birlikte İstanbul'da ziyaretlere katılıyor ve özel turunu halen sürdürüyor.

osman-canbaz-istanbul-resim-03.jpg

KAYMAKAMLAR VE EMNİYET MÜDÜRÜ İLE
ŞUBE MÜDÜRLERİ OTOBÜSLE GİTTİLER

Öte yandan Sözcü18 Haber Merkezinin elde ettiği bilgilere göre başta Kaymakamlar olmak üzere, Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu ve diğer şube müdürleri Valiliğin tahsis ettiği otobüsle İstanbul'a gittikleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler