Devletin eli onunla her yerde

'Devletin eli' onunla her yerde

Vali Vahdettin Özcan 'devletin elini' her ortamda hissettiriyor.

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan "Devletin elini" Çankırı'nın her noktasında sıcak bir şekilde hissettirmeye hız kesmeden devam ediyor.

Vali Özcan son olarak çeşitli sağlık sorunları nedeniyle sıkıntılar yaşayan Erdemir ailesini ziyaret ederek kendilerine "devletin elini" uzattı.

Çankırı’da birçok sağlık sorunuyla dünyaya gelen Mustafa-Suna Erdemir çiftinin 7 aylık bebeği Ahmet Eren, Vali Vahdettin Özcan tarafından ziyaret edildi. 

Özkanoğlu ADOPEN'de Kampanya
Son Gün 29 Şubat

7 aylık minik Ahmet Eren'in rahatsızlığı nedeni ile önemli sıkıntılar yaşayan Erdemir ailesine yaşadıkları sıkıntılardan kurtulabilmeleri yönünde her türlü yardımın yapılacağını belirten Vali Özcan'ın bu sözleri anne ve babayı önemli ölçüde rahatlattı.

Erdemir bebeğin rahatsızlığı nedeniyle Çankırı Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından her ay minik yavrunun bakımı için evde bakım ücreti ödenen ve ayrıca İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik tarafından başlatılan kampanya ile tedavi masrafları karşılanan aileye, Vali Özcan, baba Mustafa Erdemir’i bir işe yerleştireceğini ve kendisine yeni ev bulunarak destek olunacağını belirtti. Ankara’da tedavisine devam edilen Ahmet Eren bebeğin tedavisi içinde gerekli desteği vereceğini belirtti. Aileye yardım paketi ve maddi yardım götürüldü. 

Mustafa ve Suna Erdemir, Vali Özcan’a ziyaretleri nedeniyle kendilerine moral verdiklerini ifade ederken, destekleri için de teşekkür ettiler. 

VALİ ÖZCAN, CUMHURBAŞKANI GÜL'ÜN
TESPİTLERİNİ YERİNE GETİRİYOR

Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı Köşkünde 81 ilin valisiyle biraraya gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yaptığı konuşmada ”Sizler bulunduğunuz yerlerde sadece devletin varlığını, hukukunu, kanunları, nizamları gösteren ve bunun varlığını ispat eden kişiler değilsiniz. Sizler, aynı zamanda bulunduğunuz illerde devletin şefkatini, devletin sorumluluğunu ve devletin büyüklüğünü de gösteren kişilersiniz” diye seslenmişti.

Vali Özcan'ın Çankırı icraatlerine bakıldığında ülkenin Cumhurbaşkanınca verilen böylesi bir mesajın Çankırı'da imkanlar çerçevesinde oldukça yüksek düzeyde icra edildiğini de görüyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler