Dilmen'den Nani ve frikik itirafı!

Dilmen'den Nani ve frikik itirafı!

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun üçüncü haftasında oynanan Fenerbahçe - Antalyaspor maçını, futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen analiz etti.

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu’nun üçüncü haftasında oynanan Fenerbahçe – Antalyaspor maçını, futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen analiz etti.

NTV Spor’da yayınlanan %100 Futbol adlı programda değerlendirmelerde bulunan Dilmen, “Lig standartlarının üstünde bir tempo vardı maçta. Fenerbahçe’ye savunma anlamında top rakipteyken 10 üzerinden 8 veririm. 40. dakikadan evvel ise hücüma 10 üzerinden 5 veririm. Fenerbahçe savunması, Eto’o’ya karşı çok yakın oynuyorlar. Temposunu beğendim, organizasyonu beğenmedim. 40-50 bin seyirci var. Farklı kadro olduğu için taraftarın gitmesi Fenerbahçe için avantaj. Geçen yıl böyle değildi. 40-45 arası 3-0 olabilirdi” ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE ÇOK SERT OYNUYOR" 
Dilmen, “Atromitos maçına göre birkaç değişiklik yapmış sahada Pereira. Mehmet Topal ve Souza’dan birinin daha öne doğru oynaması gerek. Diego ve Nani serbest oynuyor, arkalarındaki 2’li normal oynuyor. Fenerbahçe 4-2-2-2 oynuyor. Öndeki 4 oyuncunun serbest oynadığını düşünüyorum. Fenerbahçe çok sert oynuyor. Antalya’yı döndürmüyor. Antalyaspor ilk yarının son 5 dakikasında baskıya dayanamadı” şeklinde konuştu.

"ANTALYA 2 PAS YAPSA..." 
Rıdvan Dilmen, “Antalyaspor Eto’o’yla hücuma çıktı, Serdar Özkan’a çıktı, o kaybetti. Fenerbahçe hücuma başladı, kaybetti sonra topu. Antalya 2 pas yapsa maç bitecek, onlar da kaptırdı. Bir anda trafiğe kalmamak için seyirciler giderken, gol geldi. Maç başladı, Fenerbahçe coşkulu ve istekli. Fakat 40. dakikaya kadar pek pozisyonu yok. Organizasyonda problem olmasına rağmen bir şekilde kilidi açtı. İkinci yarıya takımlar rolanti başladı. Pereira sonra tek forvete döndü. Top rakipteyken Fenerbahçe iyi oynadı. Yüksek kondisyon gerektiren bir oyun oldu. 40’tan önce yaratıcılıktan uzak oyun oldu” dedi.

"NANİ GOLÜ RİZE'DE ATTI!" 
Dilmen, “Pereira orta sahayı güçlendirmek için Fernandao’yu çıkarıp Volkan Şen’i aldı. Sonra Kadlec hata yapınca skor 1-1 oldu. Bu Fenerbahçe’yi etkiledi. Antalya bu dakikadan itibaren ileri çıkmaya başladı. Fenerbahçe demoralize oldu. Nani 2 gol attı, 1 gol kaçırdı. Van Persie henüz hazır değil. Maçın başında çalımları atabilirken, zaman geçtikçe bunları yapamadı. Nani, Antalya maçındaki golü Rize’deki frikikte attı. Antalya kalecisi Rize’deki vuruşun etkisinde kalmış, Nani’nin yine oraya vuracağını sandı” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler