Dinçin oyununu Vali Özcan bozdu

Dinç'in oyununu Vali Özcan bozdu

Belediye Başkanı İrfan Dinç'in kömür satıcılarına çektiği kıyak yeni Vali Özcan'ın karşı atağı ile son buldu.

Vali Özcan, “Doğalgaz çalışmaları Pazartesi günü kaldığı yerden devam edecek”

Belediye Başkanı İrfan Dinç’in sudan bahaneler ortaya sürerek KARGAZ ile yarattığı restleşme, yeni vali Vahdettin Özcan’ın girişimi ile tatlıya bağlandı ve pazartesi gününden itibaren şehir içerisindeki çalışmalar kaldığı yerden devam edecek.

Geçtiğimiz günlerde KARGAZ’ın Çankırı Merkez’deki çalışmalarını Belediye Başkanı İrfan Dinç’in anlaşılmaz tutumu sonucu sonlandırması ve ekibini geri çekmesi ile soğuk kış günlerinin kapıya dayandığı şu günlerde kömür satıcılarının bayramı Vali Özcan’ın olaya müdahalesi ile seyir değiştirdi.

VALİ ÖZCAN SORUNU ÇÖZDÜ

Vali Vahdettin Özcan Başkanlığı’nda doğal gaz çalışmaları ile ilgili bir toplantı yapıldı. Toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Arif Çiyan, İmar Müdürü Mehmet Okçu, Fen İşleri Müdürü Peyami Yazıhan, Kargaz Genel Müdürü Kasım Kahraman ve Çankırı İşletme Müdürü Mahmut Kasar katıldı.

Vali Vahdettin Özcan, “Halkımızın konforlu, sağlıklı ve ekonomik olan doğal gaz hizmetinden faydalanması için çalışmalar kaldığı yerden Pazartesi günü itibari ile devam edecektir” dedi.

Kargaz Genel Müdürü Kasım Kahraman, Çankırı’da 12 bin abonenin bulunduğunu, 9 bin abonenin faal olduğunu söyledi.  Kahraman, hedeflerinin Çankırı genelinde 25 bin aboneye hizmet sunmak olduğunu sözlerine ekledi.

KAHRAMAN: HİZMETİMİZE BİRLİKTE DEVAM EDECEĞİZ

Belediye ve Kargaz yetkililerinin Vali Özcan başkanlığında yaptığı görüşme sonunda birlikte hareket edilerek en kısa sürede Çankırı halkına hizmet vermeye devam kararı alındı.

Genel Müdür Kahraman, en güvenli yakıt olan doğal gazın, Çankırı içinde en güvenli mavi akım hattından geldiğini, içerisinde Çankırı’nında bulunduğu Samsun, Çorum, Kırıkkale gibi illerin faydalandığını ve vatandaşa bu hizmeti götürdüğümüzde duyduğumuz haz çok büyük, “Çankırı’ya daha iyi hizmet getirmek amacıyla hizmetimize hep birlikte devam edeceğiz” dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler