Dirk Kuyt ile ilgili bomba iddia

Dirk Kuyt ile ilgili bomba iddia

Fenerbahçeli Dirk Kuyt'a eski kulübünün teklifini ilettiği, oyuncunun gelecek sezondan itibaren Feyenoord forması giyeceği öne sürüldü.

Süper Lig’de bugün Trabzonspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Dirk Kuyt ile ilgili bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Hollanda basını, deneyimli oyuncunun eski kulübü ile el sıkışmak üzere olduğunu ve gelecek sezondan itibaren Feyenoord forması giyeceğini duyurdu.

Feyenoord Kulübü İdari Direktörü Martin van Geel’in son günlerde sarı-lacivertli oyuncu ile görüşme halinde olduğu ve tarafların anlaşmaya varmak üzere oldukları bildirildi. Hollandalı futbolcunun kulübe geri dönme isteğini dile getirdiği, beklenen teklifin ise Dirk Kuyt’a sonunda yapıldığı belirtildi.

34 yaşındaki Kuyt’a bir yıllık kontrat önerildiği, bir yıl da opsiyon olacağı, oyuncunun ücret konusunda eski kulübüne kolaylık sağladığı ve transferin imzaya kaldığı ifade edildi. Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Kuyt, FIFA kuralları gereği şu an başka kulüplerle transfer görüşmesi yapma hakkına sahip bulunuyor. (Milliyet)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler