Dolmabahçe eylemcisinden polis haberdarmış!

Dolmabahçe eylemcisinden polis haberdarmış!

İstanbul Beşiktaş'ta bulunan Dolmabahçe Sarayı'ndaki nöbet kulübesine el bombası atan ve üzerinde el bombası ve silah bulunan kişiden Emniyet'in haberi var mıydı?

Bugün üzerinde uzun namlulu silah, tabanca ve el bombası bulunan bir kişi Dolmabahçe Sarayı Hazine Kapısı'ndaki nöbetçi kulübesine el bombası attı. Ancak patlama gerçekleşmedi. Nöbet kulübesindeki tören kıyafetli polisler harekete geçti. Şüpheli kişi, yere yatırılarak etkisiz hale getirildi. 

Ve İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok bombalı eylemcinin kimliğini Fırat Özçelik olarak açıkladı.

Oysa; Dolmabahçe sarayında nöbet tutan polislere yönelik düzenlenen saldırıyı bir twitter kullanıcısının 12 Aralık’ta twitter’da ihbar ettiği ortaya çıktı.

Bir internet sitesinde 5 Ağustos 2014’te yayınlanan haberde, DHKP/C’nin 20. yılında sansasyonel eylem hazırlığında olduğunu iddia edilerek, Fırat Özçelik’le birlikte 3 kişinin adını verildi. Sitenin emniyet kaynaklarına dayandırdığı iddiasına göre, Fırat Özçelik DHKP/C’nin feda eylemcilerinden biriydi. Bombalı saldırı düzenleyecek ancak üzerinde her ihtimale karşı silah da bulunduracaktı.

Oysa tüm bunlar ayrıntılarıyla, hatta hatta eylemcinin adı soyadı ile birlikte Twitter'da geride bıraktığımız Aralık ayının 12'sinde @Fedakar_kisi isimli hesap üzerinden paylaşılmıştı...

İŞTE O TWEETLER

gunleroncesinden-resim-12.jpg

EYLEM SONRASI AYNI HESAPTAN ATILAN TWEETLER

Eylem sonrası İsimsiz 111 @Fedakar_kisi hesabından şu mesajlar atıldı:

- FIRAT ÖZÇELİK in Eylem yapacağını Günler önceden söyledim ve emniyeti de Uyardık! Bazıları Cezaevinde diyordu (!)

- Koskoca Emniyet İstihbarat Trolcülük yapacağına Gelen Resmi uyarı yazısını dikkate alsaydı bu eylem olmazdı!

- Ak-ıl-sızlar Eylemi yapan O şahısın TC numarasına Kadar EGM ve MIT biliyordu!bilmelerine Rağmen,neden eylem gerçekleşti ?

- Benim nereden bildiğime değil Resmi yazı ile tüm birimleri uyarılan Emniyetin bu eyleme nasıl engel olamadığına bakın !

- Eylemi Yapan Şerefsiz Yunanistan dan Ülkeye Nasıl girdi! TC sine kadar bilen Mit ve EGM nasıl olduda Takipten Kaçırdı?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler