Dön dolaş yeniden Hakan Yılmaz!

Dön dolaş yeniden Hakan Yılmaz!

Hakan Yılmaz, yeniden takımın başında.

Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali'nin son açıklaması şöyle:

"Plansız ve kötü yönetim neticesinde kapanma ile yüzyüze gelen Çankırıspor yönetimini aldığımız 2009 yılından bu yana; yapılanma ve planlama aşamalarını birlikte belirlediğimiz ve her bölümünü başarıyla gerçekleştirdiğimiz 'Güçlü Çankırıspor' projesinin mimarlarından ve emekçilerinden olan Hakan Yılmaz hocamız dönem dönem olumsuz saha sonuçlarının etkisiyle fiziksel ve manevi yorgunluk neticesinde bizlere istifasını sunmuştur. Pek çok defa taze bir kanla kulubün daha hızlı ilerleyeceğine kanaat ederek yapılan bu istifalar tarafımızdan hep reddedilmiştir. Son süreçteki istifa ise  hem kulüp hem de hoca açısından çözüm olacağı düşüncesiyle yönetim kurulu tarafından kabul edilmiştir. Ancak bu süreçte yapılan çalışmalarda 4,5 yıldır emek verdiğimiz yapılanmanın ruhunu taşımayan, emeğini sarfetmeyen yeni bir ekibin gelişimin istikrarı ve sürdürülebilir yapılanma başarısının devamı açısından risk olduğu gerçeği ortaya çıkmıştır.

Bir çok kulupte her anlamda düşüş yaşanırken Çankırıspor'daki yükselişin (tesisler, antreman sahaları, ulaşım araçları, altyapı ve yıllar sonra ulaşılan borçsuzluk, Mali ve idari disiplin) devam etmesi için Hakan Yılmaz hocamızla görüşerek tekrar sorumluluk alıp bu projenin  tamamlamasında bizimle devam etmesini  istedik. Çankırıspor için hiç bir zaman fedakarlıktan kaçmayan hocamızla görüşmelerimiz neticesinde Çankırıspor'un Çankırı ve ülkede yaşayan tüm Çankırılılar için en kıymetli değer olduğu ortak kanaatiyle birlikte çalışmaya devam etme kararı aldık.

Tüm bunları yaparken hocanın sahaya çalışmalarına daha fazla zaman ayırması için kulübün idari yapısındaki sorumluluklar noktasında yükünü azaltmak adına genel menajerliğe TFF'de uzun süre görev yapan antrenör Şenol Yılmaz'ı getirdik.

Bu süreçte Çankırıspora hizmet etmek için bizi arayan teknik adam ve menajerlere, destek vermek isteyen tüm Çankırılı hemşerilerimize ve futbol severlere ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.

Türk futbolunda 'güçlü kulüp' olmanın yolu; uzun soluklu projeleri sabır istikrar ve ekip çalışmasıyla hayata geçirmektir.

Biz 2009 yılında yüklü borç dışında bir tabelası,bir sporcusu bile olmadan aldığımız Çankırıspor'u layık olduğu yere getirene kadar bu ilkelerden taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz.

Gelecek 'Çankırıspor'un' diyen ve içinde memleket sevgisi, futbol sevgisi olan herkes bu amaca samimice hizmet etmeli."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler