Doruk Otel ihalesi iptal

Doruk Otel ihalesi iptal

9 Ekim'de yapılması gereken ihale ileri bir tarihe ertelendi.

Çankırı İl Özel İdaresi'ne ait olan Ilgaz - Doruk Otel geçtiğimiz perşembe günü bir kez daha işletme ihalesine çıkartılmıştı.

İhale, hazırlanan şartnamenin revize edileceği gerekçesiyle iptal edildi.

13 Eylül 2012 tarihinde yapılan son ihale ile Yetenek Turizm tarafından işletilen Doruk Otel, ihale şartnamesinde yazılı taahhütleri yerine getirmeyince Çankırı İl Özel İdaresi sözleşmeyi tek taraflı fesederek oteli geride bıraktığımız Eylül ayında geri almıştı.

İDARE, 2.5 MİLYON TL'LİK YATIRIM İSTİYOR
Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre; İl Özel İdaresi hazırladığı ihale şartnamesinde, işletmeci firmadan ilk yıl içerisinde 2.5 milyon tl'lik yatırım talebinde bulunuyor.

Bu yatırım rakamının karşısında işletmeci firma taahhüdü karşılığı 18 yıl süreyle Doruk Otel'i işletme hakkına sahip olacak.

Perşembe günü yapılan ihaleye iki firmanın katıldığı, katılan bir firmanın turizm işletmeciliği yeterlilik belgesine sahip olmadığı öğrenilirken diğer firmanın, Çankırı insanının yakından tanıdığı sanayici-işadamı Muharrem Kıcıman'a ait şirket olduğu öğrenildi.

Bilindiği gibi sanayici-işadamı Muharrem Kıcıman 2014'ün Nisan ayında Antalya'da tamamladığı HOTEL PRIME BOUTIQUE HOTEL'i hizmete açmış ve ortaya koyduğu hizmet anlayışı ile sektörde büyük ilgi uyandırmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler