Dosyayı kim engelliyor?

Dosyayı kim engelliyor?

Çankırı İl Özel İdaresi'ne ait işyerinde kiracı olarak bulunan İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz'a iddialara göre haciz kararı uygulanmıyor.

Çankırı İl Özel İdaresine ait işyerinde kiracı olarak bulunan İl Genel Meclis Üyesi Osman Canbaz'ın da ortağı olduğu işletmenin kira borçları "görünmeyen baskılar" sonucu tahsil edilemediği iddiaları gündeme bomba gibi düştü..

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre halen Çankırı Birlik Gıda İnşaat Otomotiv Tekstil Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin kiracı olarak bulunduğu Çankırı İl Özel İdaresine ait taşınmazın birikmiş "kira" ücretlerinin tahsilatında engelleme olduğu iddia ediliyor.

BİRİKMİŞ KİRA ALACAKLARI İCRA YOLUNDA

İddialara göre; Çankırı İl Özel İdaresine ait taşınmazda kiracı olarak bulunan İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz'ın da ortak olduğu A.Ş., uzun süredir kira ödemesinde bulunamıyor. Birikmiş kira alacaklarını tahsil etme yönüne giden İl Özel İdaresi Sekreterliği, konuyu kurum avukatı aracılığı ile hukuksal yönden (icra yoluyla) çözme cihetine gidiyor.

DEVREYE SİYASİ GÜÇ GİRMİŞ!

Çankırı İl Özel İdare Sekreterliğinin, birikmiş kira  alacakları konusunda yaptığı hamle, iddialara göre var olan siyasi erk tarafından engellendiği ve Osman Canbaz'ın da ortak olduğu şirketin kira borçlarının şimdilik askıya alındığı gelen bilgiler arasında.

ŞİRKETİN ORTAKLARI KİMLER Mİ?

Çankırı Birlik Gıda İnşaat - Otomotiv - Tekstil Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Ticaret Sicil gazetesinde yayımlanan sirkülerde, ortak sayısı 6 olarak görülmekte. Bu isimler; Osman Canbaz, Selami Şahin, İpek Mutlu, Ahmet Ergün, İbrahim Şahin ve İbrahim Canbaz.

SÖZCÜ18 SORUYOR: DOSYANIN
HUKUKSAL ZEMİNE TAŞINMASINA KİM ENGEL OLUYOR?

Sözcü18 Haber Merkezi, Çankırı İl Özel İdaresi Sekreterliğinin, kendi taşınmazları üzerinde kiracı olarak bulunan ve ortakları arasında İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz'ın da bulunduğu şirketin "kira borcu"nu tahsile yönelik hukuksal işlemi başlatmasını var olan iddialar çerçevesinde hangi siyasi kimlik engelliyor?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
26 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler