Dr. Atakul STK ziyaretlerinde

Dr. Atakul STK ziyaretlerinde

AK Parti Çankırı Belediye Başkan aday adayı Dr. Ali Osman Atakul gün boyu bir dizi ziyaretlerde bulundu.

AK Parti'nin Çankırı Belediye Başkan aday adaylarından diş hekimi Dr. Ali Osman Atakul, günü şehir merkezindeki STK ziyaretleriyle tamamladı.

Güne Kamyoncular Kooperatifi yönetimini ziyaretle başlayan başkan adayı Dr. Atakul, kamyoncu esnafının dertleriyle buluştu. Bu ziyaretin ardından Koyun Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ahmet Susam ile buluşan Atakul'un üçüncü durağı Serbest Mali Müşavirler Odası Başkanı Uğur Altıparmak ve yönetim kuruluydu.

aliosmanatakul-ziyaret-01.jpg

Sıcak ve samimi bir ortamda Çankırı'nın sorunları ile ilgili olarak verimli bir görüşmeyi gerçekleştiren Atakul sonrasında Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Ebubekir Sevgili'nin konuğu oldu.

Atakul bu ziyaretinin ardından Mimarlar Odası Çankırı Şube Başkanı Seçil Çivitcioğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Belediye Meclis Üyesi Nail Altıparmak'ın bulunması ise günün önemli bir sürpriziydi. Sohbetin konusu şehrin imar sorunları oldu ve Belediye Başkan aday adayı Dr. Atakul görüşmeden oldukça mutlu ayrıldı.

aliosmanatakul-ziyaret-secilcivitcioglu-sozcu-resim-09.jpg

Saat 16.00 dolaylarında Kahveciler Odası Başkanı Ahmet Söğüt ile biraraya gelen Dr. Atakul, günü saat 18.00'de gerçekleştirdiği Emir Karatekin Derneği ziyaretiyle tamamladı.

aliosmanatakul-kahvecilerodasicankiriziyareti-sozcu-resim-092.jpg

Gün sonu Sözcü18 Haber Merkezi'ne konuşan Belediye Başkan aday adayı Dr. Atakul "STK yöneticilerimizin tamamında belediye başkanlığı koltuğunda yeni bir yüzün istendiği ortak görüş olarak karşıma çıktı. Bununla birlikte AK Parti'de yeni bir belediye başkan adayı ve yenilenmiş meclisiyle şehre ayrı bir heyecanın geleceği şeklinde düşüncelerle karşılaştım. Görüşmelerimde kendilerine daha şeffaf bir yönetim anlayışı ile Çankırı Belediye Başkanlığına talip olduğumu aktardım. Kendilerine şahsıma karşı gösterdikleri samimi duruş için ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler